Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam sem fordult elő , amióta csak flippes tokot használok , azóta meg esélye sincs erre .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jack Oneill
veterán
Nalam is dupla kopp, de nincs problema.
-
MODERÁTOR
válasz Leonardo91 #6494 üzenetére
Sajnos, csak annyit találtam, hogy lehet, de többet nem.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Leonardo91
senior tag
válasz Viktor0610 #6505 üzenetére
Köszi youtubon én is találtam videót hogy működik rajta de azt nem mutatja hogy milyen cscvel.
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
kovacss72
aktív tag
válasz Jack Oneill #6504 üzenetére
Most nem kifelé fordítva raktam el. Mikor kivettem ismét a segélyhívás képernyő fogadott, valamint a galériában 8 db képernyő mentés fotó.
Meg is rendeltem egy gyári clear view tokot. -
veterán
válasz kovacss72 #6511 üzenetére
Milyen gombkombináció kell a screenshothoz?
Esetleg feloldóképernyőn valami gyári beállítás?
(Programozd át!)
Ujjlenyomatos feloldással nem oldhat fel a zsebben. Nem és kész.
Ösrégi Samsung rettenet A10 telefonom időnként újraindul a zsebemben, mert vélhetően folyamatosan nyomódik a power gomb. Ebben az esetben sem lép tovább a feloldóképernyőről.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
De. Lezárt képernyőnél bekapcs gomb. Ilyenkor beadja a feloldó képernyőrt, bal alsó sarok hívás, jobb fotó. Persze el is kell húzni balra/jobbra a képernyőt, de tud zsebben is fotózni, és segélyhívni. Mondjuk nekem 3 hónap alatt nem sikerült, pedig zsebben van, és felém van a képernyő...
ThinkPad
-
kovacss72
aktív tag
válasz unravel #6506 üzenetére
Engem ez a gond szerencsére elkerült. A legnagyobb problémája, hogy a szoftveres támogatása az utóbbi időben már nagyon el van hanyagolva és tavasszal meg is szűnik, mivel 3 éves modell. 6/128 -as, oled kijelzővel, erős 5000 -es akkuval, számomra elfogadható fotós képességekkel, szóval hardveresen még több volna benne. A hasonló méreteik ellenére kényelmesebb kézben tartani, és könnyebb is.
-
Angel2014
addikt
válasz Leonardo91 #6510 üzenetére
XDA-t próbáld meg.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
veterán
Jó hát ott vagyunk, ahol/amire célozni akartam:
screenshotot nem lehet gombok nélkül csinálni, illetve
Mi az hogy tenyérhúzással?
Még mindig nem értem, hol/mikor kapja meg az ujjlenyomatot a feloldáshoz?
Ha pedig a power gomb megnyomásával indul a sztori, megintcsak nem az a baj, hogy befelé vagy kifelé néz.
Ezért nézzen inkább befelé.
Széfti förszt.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
dzf007
senior tag
Nekem mostanában újraindulgat az A54, pedig nincs bekapcsokva az automatikus újraindítás..Talán az utolsó Android frissítés óta fordul elő kb. január végétől.
-
Nekem kétszer csinálta, de azóta sem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Igen, kellemetlen tud lenni az ilyen. Ezek szerint nem egyedi eset ez sem.
-
-
válasz Luck Dragon #6526 üzenetére
Szerintem a múlthavi biztonsági frissítéssel volt gond, mert nem fényképezés mellett, csak olyanok jelezték itt - köztük jómagam -, akiknek az a frissítés futott. Remélem kettőről nem ugrik háromra a számláló a következő hetekben!
Nálam mind a két eset akkor volt, amikor mélyalvásban leledzett. Az egyiket azért vettem észre, mert újraindulás után jött az "üdvözlő" hang. A másikat meg azért, mert reggel kérte a PIN kódot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Luck Dragon #6526 üzenetére
Mert TE rosszul csinálod..!
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
válasz Luck Dragon #6529 üzenetére
Szoftveresen sehol. Az emlékezetemben! Illetve ha újraindult, akkor készít egy log fájlt és a telefon diagnosztikánál feldobja, hogy volt egy ilyen esemény, beküldöd ez a központba jelentés formájában.
-
-
válasz Luck Dragon #6533 üzenetére
Cuki vagy, hogy visszakövetted, mikor jártam vele így utoljára, én nem számoltam. 😆
[ Szerkesztve ]
-
-
Gondoltam megpróbálom... Jó eséllyel ő az egyetlen hölgy a topicban
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
válasz Introdoktus #6538 üzenetére
Csak nem mondod, hogy te is?
Most elbizonytalanodtam! Eddig sem voltam benne biztos :XDbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Tervben van 2 db A54 készülék vásárlása. Nagyjából képben vagyok hogy mit tud hardveresen és szoftveresen,a külső ami kérdéses mert nincs ismerősöm aki meg tudná mutatni használt készülékét. Mennyire sérülékeny a telefon kerete? Van aki tok nélkül használja? A52 készülék kerete nagyon gagyi hatást kelt,lötyögős és kopik tokban is. -
1000 forintért vettem a Pólusban egy egy pálcás szilikon tokot, a Temuról, Sheinről is olcsón lehet rendelni tokot.
Nagy pénzt nem adok ki tokra amúgy is amikor eladom a telefont adom mellé a tokot is, akkor meg minek költsek rá sokat.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz fogselyem #6543 üzenetére
Mondjuk egy minőségi Nillkin CamShield Pro Samsung Galaxy A54 5G szilikon tok, fe (speedshop.hu) 3,5x annyiba kerül (plusz ha vidéki valaki kiszállítás), de ellentétben az 1000 Ft-os cuccokkal ez megfelelő védelmet is ad.
Azért egy olyan telefonnál, ami debütáláskor 210 E Ft-ba kerül, de speciális mindenféle hűséget bevállaló operátori akció nélkül jelenleg is 150-175K között mozog 256 GB-os verzióban:
Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8GB RAM Dual (A546B) mobiltelefon vásárlás, olcsó Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8GB RAM Dual (A546B) telefon árak, Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8GB RAM Dual (A546B) Mobil akciók (arukereso.hu)
Nos az olyan, mint amikor a 90-es évek magyar nyomorában, a berettyóújfalui piac parkolójában nemcsak a csórók fejtették át a kocsiba az olcsó, büdös, minőségileg kacat benzint a Trabantjukba, hanem akadt pár nem is annyira régi mercis is. Csak mondjuk a Trabant kibírta, meg a Dacia, meg ha nem, hát mégsem annyiba került, mint a rendesen finomított üzemanyaghoz tervezett Mercedes.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #6544 üzenetére
Filléres vs minőségi tok. A bal oldalon lévő, gyárilag mellékelt csak a felületi karcoktól véd, mechanikailag nem. A jobb oldali karcoktól, mechanikai sérülésektől, és a kamerát is védi.
Nekem az első Xiaomi 11 Lite 5G a gyári tokban sérült le mert nem bírt ellenállni a hátlapot nyomó műanyag HOCO telefontartónak a rolleren. Nillkin tokkal ilyesmi nem fordult elő.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
dzf007
senior tag
A53 - A54 februári update kijött!
-
Jack Oneill
veterán
-
válasz Jack Oneill #6548 üzenetére
Ezért (is) szeretjük a Samsungot!
Mondjuk még a frissítésnél leírhatnák a CVE számokat is. Januárban kissé megcsúsztak, mert annak a hónapnak az utolsó napján adták ki a januárit, most meg gyorsak voltak, így a kettő között alig két hét telt el.
A Google Play frissítéseknek köszönhetően pedig havi kétszeri újraindítás garantált, ráadásul általában 1 napon belül. Elsőnek felmegy a Samsung sec. update, restart, aztán a Google Play-es +1 restart
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest