Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz cheatergs #6288 üzenetére

    Az egészet rosszul értelmezed! :B

    Ha követted a szoryt / annak szövegét, a bázis parancsnokát kell kinyírni, viszont a sztory szerint ezt elvégzi helyetted a Contact csóka. Ezért is tűnik el a kezdésnél olyan gyorsan, írtam hogy észnélkül berushol a bázisra. Neki is megvan a maga története hogy miért így jár el, miért nyirja ki a főmuftit.

    Kvázi..:

    Teljesen normális hogy a kitörés után a zöld célkereszt számodra egy hullát jelöl (amennyiben az épületben borultál össze, miután magadhoz térsz még 2-3másodpercig láthatod a haláltusáját miközben fetreng.). A contactal neked a világon semmi dolgod nincs onnantól hogy elkezdtek benyomulni.

    Odamész a hullához (nem a Contactéhoz, akár látod/megtalálod akár nem..), elveszed tőle a Crystal artifactot és csókolom, kalap-kabát, kész a küldetés, mehetsz tovább.

    Erre írtam korábban, hogy magam is beköszöntem már hozzájuk de a későbbi missön kulcsembere, a katonai bázis parancsnoka akkor még nincs ott, ergo agyonlőni sem tudod, szabotálva ezzel a későbbi játékmenetet.

    Senkivel nem kell beszélgetni/dialógust folytatni, egy petyhüdt tetemet kell megfosztanod egy jóvágású artifacttól. Amint nálad van inventoryban dingel a folytatás..

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák