Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Plazmacucci #4223 üzenetére

    STALKER Lost Alpha. :)

    De miért kellene meghalnia a karakternek? Ha rossz döntést hoztál hát vállald a következményeit. Direkt figyelmeztetve lettél, szádba lett rágva mit csinálj, és te ennek ellenére a harcot választottad. Hát tessék megenni amit magadnak főztél. :)

    Így lett kitalálva, hogy a döntéseidtől függően elakadhatsz, le is ragadhatsz és el is pusztulhatsz korán. Ne feledd, ez egy ingyenes mod/játék, nem kell megfeleljen mindenkinek, nem célja kiszolgálni a meggondolatlanságokat elkövetőek és azokat akik arra várnak, hogy majd a játék megy magától valódi következmények nélkül a döntésektől függetlenül ahogy a játékok többsége teszi.

    Már azzal, hogy semlegessé tették a SIN-t hatalmas segítséget nyújtanak ahhoz, hogy ne menj bele ebbe a problémás helyzetbe. Ez a játék nem arról szól hogy akit látsz azt le kell lőni. Amíg nem támadnak rád addig nem szabad lőni és így, ahogy a való életben is, rengeteg problémás helyzet elkerülhető, elő sem jön.

    De már korábban is az volt, hogy ha kipurcant Fox mert rambózni kezdtél, úgy kezdhetted elölről a játékot mert nem tudtad elhagyni Cordon-t sem. Ez a játék direkt ilyen. Ha nem tudod elfogadni akkor javaslom inkább hagyd ki. Lesznek még benne hasonló helyzetek ahol elkaszálhatod magad mert olyan személyt ölsz meg akit nem kéne, olyan helyre mész be ahová nem kéne vagy olyan frakcióba állsz be túl korán ahová nem kéne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák