Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv urak. Eladnám ezt a karaj játékot és a vevő kérdezett valamit amire nem tudom a választ:
Nekem a magyar verzió van ami szinkronos meg minden. Viszont ő angolul szeretné játszani. Angol beszéd és felirat. Átkapcsolható a játék fullangolra vagy csak magyar szinkronosan játszható??
Válaszokat előre is köszönöm.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Igen sajnos fullangol kéne a vevőnek amit csak moddolásssal lehetne összehozni. Köszi a válaszokat mindenkinek.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nem tudom most rakom fel a játékot és kipróbálom. Szerencsére fel kell patchelni hogy win7en elinduljon szóval letöltés induuul az áldott gyors monornettel amit szivből imádok és ajánlom mindenkinek akit rühellek
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Na bajlódik a játékkal kedves vásárló?
Esetleg valami videót vegyél lejjebb lehet az a bajaCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Hát ez a játék is meg tudja akasztani az biztos. Hogy most dx9 vagy dx10 alatt tudod jobban futtatni a kariddal azt nem tudom.
-
Zolás
addikt
Szerintem a virtuális memóriára gondol az ember. Azzal csak az a baj hogy mivel nem nyultál hozzá ezért valszeg 2-3gb körüli és a win állitja neked alapból. Továbbá mire kiírja a dolgot a lemezre és onnan visszaolvassa beakad a játék. valszeg nálad is pont tulcsordul a memória használat(vidkairé) és kirak pár dogot vinyóra mp-ként. Vagyis tul erősre raktad a grafikát és a vidkari nem bírja az iramot.
Amugy jól optimalizált csak a napárnyékhoz kevés a gtx280Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Akkor mekkorát fogsz röhögni mikor online nyomod. "tapasztalt stalker lettél" quake hang stílusba de olyan női hanggal hogy sírva fakadsz a röhögéstől
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Control panel-User Accounts-change User Account Control settings(ez az UAC) és benne a csuszkát teljesen lehuzod. Ezzel a csuszkával állítod hogy bármilyen nem pontosan a win7re specializált progi futhasson. Az MS kedves ficsöre a win7hez
Ezután nem fog minden vacakra 4x rákérdezni hogy biztosan futtatja-e a kedves user.
Továbbá mikor a parancsikonra nyomod a Propertiest benne a change settings for all users és ott pipáld ki hogy adminisztrátorként futtatod. Igy biztos mennie kell.
Ja és a frissitést szedd le hozzá mer anélkül win7en nem fog menni még igy se[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest