Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
emberek, most kezdtem neki a játéknak és valamit nem értek. most érkeztem át swampsból cordonba, és ugye ott a merc camp rögtön egy lépésre. nah ha én kilépek abból a ?barlang?szerü valamiből, ahol kezdek, rögtön riadót fújnak h STALKER DETECTED, OPENING FIRE! és gépfegyverrel agyonlőnek. ha egy fa mögé elbújuk akkor elcsendesedik, kiküldenek pár embert, akiket le is tudnék gyűrni de ha kimozdulok a fa mögül megint STALKER RATATATATA és halott vagyok. merre kéne menni? próbáltam guggolva, futva, stb..
-
Xelo
addikt
válasz - = Zk = - #3119 üzenetére
köszi, sikerült
-
Xelo
addikt
emberek, első kézből tapasztalom hogy a tört verzió, frissítésekkel v nélkül, nem egyenlő a bolti változattal! eddigi a internetről elérhető angol (US) verzió honosított és patchelt (1.5.07) változatával játszottam, még ma megvettem a boltit.. 1: a csávó teljesen máshogy fut, a kamera lépteknél mozog, stb, illetve az első küldetésnél, amikor a swamps-on kell kalandozni hogy megmentsünk valakit, nem csupán egy kispisztollyal indítok hanem egy gépfegyverrel is megdobnak(vmilyen ak47-szerü cucc) érdekes számomra. a magyar szinkron szerintem elég jól sikerült, vicces ahogy próbálnak oroszos kiejtéssel beszéni, érdemes kipróbálni.
-
Xelo
addikt
válasz Kareszovics #3204 üzenetére
a STALKER nagyon jó játék, de nem mindenkinek. nem az a tömegFPS. a hangulata baromi jó, de kezdve attól hogy nehéz, rusholós stílusban nem jut sokra az ember benne, (már azt is lehet mondani hogy igazi "hardcore" shooter), így az átlagjátékos hamar azon kapja magát hogy nem élvezi azt, amit a játék nyújt. azt mondom érdemes megvétel előtt kipróbálni. (félreértés ne essék, nem warezre buzdítom a népet, ez megtörténhet egy barátnál is. ) én imádom, az árát totálisan megéri, és mostmár merem állítani hogy a játékoknak a netről elérhető verziója legtöbb esetben nem egyezik meg azzal amit az ember legálisan megvásárol, a "vég"termékkel.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz hülyegyerek #3207 üzenetére
Witcher itt is befigyel
-
Xelo
addikt
válasz skeleton91 #3210 üzenetére
ennyi erővel használhatnál már vmiféle pénzmodot vagy kódot, ez is csalás, az is. én most kezdtem el újrajátszani veteránon, eredeti magyar verzió (1.5.09), swampsban tartok és igen, nekem ott volt a detektor ahol a vidi mutatja.
-
Xelo
addikt
válasz Kareszovics #3218 üzenetére
én a banditákat gyűrtem le, eddig stalkerekkel vittem. seva befigyel végre. történetben még csak ott tartok ahol majd kirabolnak, szal feltuningolom amim van aztán berakom a cuccaimat egy ládába.. rajtam nem fognak ki a mocskok beállok majd a freedomba és legyűröm a dutyt... amíg "Gandzsa" ellát zöldséggel nem kérdés kiket támogatok. (meg kell az ajándék sig). egyébkén vmi bug miatt stalkerek nem segítettek, egyedül kellett elfoglalnom a banditák bázisát.. hát.. khm.. veteránon nem volt egy álom.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz hülyegyerek #3227 üzenetére
főküldiben kellett az agropon kipucolásáig eljutni. teljesen felhúzott sig, sevaból 2 fejlesztés hiányzik.. még kell 1 mesterlövészpuska, azt megbabrálni kicsit és készen is vagyok a karakteremmel. dutyt mire leölöm lesz elég pénzem mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz skeleton91 #3238 üzenetére
hali. arra már nem emlékszem, CS-ban viszont ha legyűröd a szolgálatot egy alapból tuningolt statú exot kapsz ajándékba.
-
Xelo
addikt
válasz skeleton91 #3240 üzenetére
most találtam meg agyar pdajat (tehát a kirablós rész után). egyébként először a stalkerekhez álltam be, legyűrtem a banditákat, most meg a szabadságot segítem. történetet nem erőltetem amíg lehet mást, kiélvezem a játékot. soc-t 3× vittem végig, ez se rosszabb szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest