Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kmiki20

senior tag

Akinek nem megy tovább egyik pályáról a másikra az biza bug (hiába pacheli fel az ember a legfrissebre). Szerencsére van megoldás:

[link] - innen kell leszedni egy "javítást" amit a gamedata könyvtárba kell bemásolni. Kipróbáltam működik, a mentések nem vesznek el!!

Mégvmi, amit észrevettem az angol és az orosz változat között:

- angolban van zene, oroszban nem volt (hasznos funkció, mert, ha teszem azt hangosodik a zene az annyit tesz, hogy vmi történni fog :D pl.: támadás várható)
    - a rejtett dolgok az oroszban előre jelezve voltak a térképen, az angolban ezek felfedéséért keményen fizetni kell.
    - oroszban mindenkinél ugyan annyit kellett fizetni az ugyan olyan cuccokért, angolban mindenkinél más a tarifa
    - angolban - lehet ez is bug - lelövök egy ellent, elfutok, pár másodperc múlva visszamegyek az adott helyre és a többi ellen eltűnik :D (lehet spórolni a lőszerrel)
    - angolban a banditák megvámolnak, ha vhol át akarsz kelni, oroszban ilyen nem volt.

Egyenlőre ennyit vettem észre, sajnos elölről kellett kezdenem, így még nagyon az elején tartok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés