Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

TFW 0.9 alatt csak én érzem úgy, hogy nem igazán baráti áron (mmint ahogy kellene neki ha member az ember) adja a trader a cuccot?

kiirtottam a CSt, garbage swamp és cordon a stalkereké, van 110 ember, viszont az árus továbbra is ugyanazt a gyenge felszerelést árulja, mint a játék elején. pontosabban a trader.ltx supplies_res_3 szerinti szinten. problémák vannak a cuccellátással is: elvileg a szabad stalkerek midnen fegyvert használhatnak, gyakrolatilag meg nincs lőszerem az AS valhoz. amit egy katonától szereztem, garbageon. a második órában. sőt, az alapján, hogy scopeokat árul, silencert meg nem, itt valami eléggé el van rontva a configban.

aztán a hány százalékban ad el valamit a trader a stalkerben szvsz baromság... a diabloban és sacredben van értelme, itt nincs. konkrétan 10 alklaom óta nem láttam tradernél spec militaryt, namármost az alap vért meg már az elején is gyenge volt... hát mégha a AS Valba sincs lőszerem.

a military túl erős, pénz nincs, az ellenfél ha feltúr egy hullát akkor nem rakja el a tartalmát, hanem simán eltűnik (kevesebb loot, kevesebb pénz).

ezek után a folyamatos CTD már fel se tűnik:)

hmhm, szal ez van. apropó: CS 1.510hez van már valami mod amitől élvezhetővé is válik? kipróbáltam, de sokkal jobb nem lett, szóval hátha...

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés