Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz remington2 #1047 üzenetére

    Nos, eddig úgy tűnik, sikerült megoldanom a gondot. Miután Yantarban megjavítottuk a szellőzőrendszert, járkáltam ott még egy kicsit, majd visszatértem egy nagyobb hadizsákmánnyal Agropromba, hogy ott eladjam (a pénz, a pénz ;] ), és miután onnan megint visszatértem Yantarba, jelentkezett a hiba. Viszont, az egész mentések mappát még a szellőzős misszió sikere után kimásoltam, gyorsabb és biztonságosabb ez, mint az egészet elölről kezdeni alapon. Most visszaraktam, egyenesen visszarohantam a gyárba, és simán átjutottam Red Forestbe, ott kivédtem a rajtaütést, és most mehetek az erdészhez :R

    Valahogy furán kezeli a program a mentéseket, mert úgy tűnik, ha az egyik "bugos" lesz, az a többit is megfertőzi. Hogy hogyan, nem tudom, lehet valaki hozzáértőbb jobban képben van, mint én. Már akkor észrevettem, amikor dutynál megvettem a seva-t, és utána meghaltam. Persze nem volt mentésem a SEVA vétel után, ezért közvetlenül a tradernél tett ki megint a progi, ott viszont nem volt SEVA . . . mintha a progi "emlékezett" volna, hogy az előző életemben megvettem.

    Mindegy, egy szó mint száz per pillanat megy. Kopp-kopp-kopp. :C

    (#1048) Superman: bár sovány vigasz lehet, ezt a 3-5 alkalommal telepíthető dolgot - tudomásom szerint - vásárlói nyomásra eddig mindenhonnan leszedték, éppen az arcbaköpéses volta - már elnézést a kifejezésért - miatt.

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák