Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz rétisün #7485 üzenetére
Szerintem próbáld ki az ENOT editiont... Nem tudom ki miért szidta de szvsz teljesen jó ez a mod Reálisabb irányba tolódik az egész SGM mod általa, most hogy már picit játszogattam vele azt hiszem ez mellett maradok. Igaz így nincs Atmosfear-em, de kit érdekel... Ebben már legalább el lehet bújni a kitörés elől az új területeken is. Ráadásul sztem sokkal változatosabb is mint a sima SGM 2.2, legalábbis a loot terén, mert elég sok fajta cucc van az npc-knél Ja és már rápofoztam a magyarítást is, igaz a Dynamic News az angol még meg az is marad valszeg mert a mozaik szavak miatt amikből összerakja a kiírásokat az addon nem igazán lehet magyarítani, beszédhibás mondatok jönnek ki. Ebben is van gun addon, ráadásul rendesen be is van lőve minden benne, ahogy kell. Nálam a banditák 2-3 találattól fekszenek, igaz én is, meg el lehet ejteni a fegyvert a bekapott lövésektől de így legalább van benne kihívás, és én pont azt szeretem, nekem eddig tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok