Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz Sensut #29354 üzenetére
Igen, a pénz bizony nehezen gyűlik. Meg is untam, és jól átírtam a kezdő összeget egy jelentősebb summára. Onnantól kicsit haladósabb lett a játék... Most megyek az antennákhoz, kíváncsi vagyok, ha azt teljesítem, lesz-e még valami fő küldetés-féle, vagy már csak a szerezz ezt - hozd el azt típusúak maradnak. Revideálnom kell egy korábbi kijelentésemet is: nem, nincs akkora nyüzsi azért ezeken a pályákon, és a stash-ekből, hulláktól összeszedhető lőszer, fegyver, miegymás is elég szegényes. A fegyverek ráadásul teljesen vagy majdnem teljesen le vannak amortizálva, így eladhatatlanok. Javíttatni csak drágán lehet őket, és nem lehet annyiért eladni, hogy visszajöjjön a javítás ára. Egyedül a toolkit boxokkal éri meg a javítás, azokból viszont kevés bukkan föl. Így aztán el szoktam ajándékozni az összeszedett fegyvereket (Donate gomb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest