Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz dodopek #14408 üzenetére

    A gun add on nincs fent. Az alfa fegyvereket azokat gyűjtöm, a nehéz géppuska stb. jó árt lehetne kapni érte.
    Csak annyit adok el belőle amiből kijön egy darab megjavítása. Nem szeretem a képződmény gyűjtögetést ezért inkább az alfásokra vadászok. :) Meg van a gyenge pontjuk és én ki is használom. Tegnap követtem egy 5-6 tagú csoportot, pár stalker küzdött egy másik alfa csapattal. Ez a csapat is beszállt és adott a másik alfásoknak én pedig őket taroltam le. Hirtelen annyi fegyver lett, hogy rejtekhelyet kellett létre hoznom, mert képtelenség volt elvinni a cuccost. Pedig igen nagy a teher bírásom. :D
    Én nem igen veszem észre hogy Kardán olcsóbban javítana. Rakok a ládájába azért néhány dolgot, de akkor is borsos áron javít.
    Lehet hogy a játék kever be (Sniper), van amikor az értékek a fegyvereken és a páncélokon is szinte megegyeznek. :F Nem lehet tudni melyik a jobb páncél. A CS-3-ra szt írja hogy fejlett, de egy komolyabb lövést bekapok, akkor szinte felére csökken a védelme. Az a fura hogy eddig nem találtam katonai páncélt.
    Van még a zsoldos, szabadságos a többi még gyengébb. Van egy (most nem jut eszembe a neve) neve után zárójelben (SEVA), de ez is nagyon hamar leamortizálódik és nagyon drága a javítása. Fogalmam sincs melyiket fejlesszem, várjak még hátha lesz jobb amit érdemesebb fejleszteni?
    A fegyverek terén már mennek a fejlesztések.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák