Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
beuzemeltem az Asus routert ac65p és nem tudom az egyik gépet elérni aminek az ip címe 192.168.50.188 se webes felületerol a torrentet , se mi boxal az smb szervert . Dmzbe is betettem már az IP-t de semmi.előző routerrel ment flottul.
szeretnek kérni egy step be step beállítási segítséget kérni .ipv6 az kell nekem ?
port trigger?
ddns?
ezeket mikor használjam ?
Kívülről hogy lehet elérni a routert?Köszi előre is
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
válasz TeeJay #37307 üzenetére
tudsz esetleg segíteni ?
Hogy tudom elérni ,hogy láthassam a webes felületen a torrent progit?
mert az új router óta nem látom, upnp , PORT forward, dmz is van be van állítva mégse érem el a server gépről
ugyanúgy az smb-t sem.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mióta átraktam a wi-fi csatornát 1-re a kültéri Woox kamerám kikapcsol, és lehet azért mert sokáig nincs WiFi-n. Újraindítással újra jó, de aztán ki van kapcsolva másnap látom.
6-os csatorna rendben volt. Lehet ezek a kínaiak nem szeretik az 1-es csatornát?
Azóta egyszer Midea légkondicionáló is eldobta a hálót.
senki nincs egyesen teljesen ütés a csatorna pedig.6 és 11 zsúfoltabb volt és laptop dobta el a WiFi-t ezért tettem át, azóta az tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
WDR4300-as routerrel wifin (5GHz) max. 100Mbit-et tudok elérni.
Ez ennyit tud, vagy az én készülékemben van a hiba?
Köszi -
mezis
félisten
-
drlalee
újonc
Help!
Adott volt a szép életem egy tl-wr543g rúterrel és egy modemmel.
Sajnos (money is money) internetszolgáltató váltottam.
A telekom megajándékozott egy áldott jó HG8245H optikai rúterrel.
Sajnos az általa biztosított jelerősség nem elegendő.
Sebaj, gondoltam rácsatlakoztatom a TP-link tl-wr543g-t.
tl-wr543g WAN -> LAN HG8245H
Sajnos csak a tl-wr543g konfigurálását tudom elérni.
tl-wr543g konfig: 192.168.1.1
tl-wr543g a HG8245H felől: 192.168.1.121
DHCP: dinamikus
HG8245H címe: 192.168.1.254
DHCP mindkettőnél bekapcsolva
firewall és security mindkettőnél kikapcsolva
mi lehet az oka? a kábel jó, elvileg látják egymást. Egyáltalán, melyiken kell állítani?Köszönöm szépen előre is
-
MODERÁTOR
-
drlalee
újonc
válasz Intruder2k5 #37317 üzenetére
Tehát az a baj hogy az ip 3. Értékét át kellene állítani a TP link dhcp kiosztási tartományban? 192.168.2.100-192.168.2.200 pl? Egyúttal a dhcp Ip érték 192.168.2.1-re? Na ezt kipróbálom
-
csattila01
tag
Sziasztok.
Vettem egy új nyomtatót, de nem akart csatlakozni így a MAC részben babráltam. Whitelistre raktam a nyomtató MAC címét, aztán nyomtam egy resetet. Gondolom, kizártam minden mást a routerből, kivéve a nyomtatót. Benyomtam tűvel a reset pöcköt de semmi nem történt.
A kérdésem, hogy hogy tudok újra belépni?
DiGi-s Huawei ONT-ről van szó egyébként.Köszönöm
-
drlalee
újonc
válasz Intruder2k5 #37317 üzenetére
Sajnos nem ez volt a gond, továbbra sem működnek együtt. Esetleg más ötlet?
-
mezis
félisten
-
MODERÁTOR
-
drlalee
újonc
válasz Intruder2k5 #37322 üzenetére
"Csak arra kellene a TP-LINK, hogy a WiFi-t szórja?"
Igen, wifin szórná a netet a tévének, a telefonoknak és a laptopnak. Egy LAN kimenetet használnék róla, az a PC-nek adja a netet."Akkor állítsd a LAN IP címét 192.168.1.254-re, aztán kapcsold ki benne a DHCP szervert, és úgy kösd össze a HG8245H-val, hogy a TP-LINK-nek is az egyik LAN portjába dugd a HG8245H LAN portjából jövő kábelt."
Kipróbálom, kíváncsi vagyok
-
ubid
senior tag
Sziasztok
Valaki meg tud erősíteni benne, hgoy TpLink WDR3600 valóban támogatja a multicastot ?-.-
-
devil-k
nagyúr
Asus AC65P
Valami miatt nem látom a hálózaton abszolút a kamerarendszeremet. Hogyan tudom előhalászni? Hiába írom be a CMD-be a arp -a parancsot, nem hoz ki új IP-t... Remélem, nem a hó tett be neki vagy mit tudom én... Offline-nak mutatja.
- mozi bolondéria -
-
Kn0rB
csendes tag
Sziasztok!
Lecseréltem a routert egy Asus 65p-re, azóta a zyxel nason a transmission elhalálozott. Az elején ment hibátlanul,aztán egyik napról a másikra nem. Ezek a beállítások most, amik a képeken vannak, mit rontok el?
A router ip-je a 192.168.1.100
Örök hála
Ezer éve állítottam be, bocsi a lámaságért ha valami alap dolgot rontottam el
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] -
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Olvastam az összefoglalót de ezek közül egyiket sem tudom megcsinálni mert a net szolgáltatóm állította be a készüléket és nem adtak meg semmilyen jelszót a rendszerükhöz.
Az alábbi jelenséget tapasztaltam: az utóbbi időben a számítógépemen (kábellel csatlakozik a routerhez) a net belassult egy bizonyos szint körülire. Ha telefonnal csatlakozom a wifi-re akkor azon a speedtest normális sebességet mutat. Más készülék nincs amivel ki tudnám próbálni. A routert használom már pár éve, lehet kezdi megadni magát vagy más probléma lehet? Újraindítva volt már többször is, nem használt.[ Szerkesztve ]
-
krakki88
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ASUS routerrel lenne gondom..... Fél éve vettem egy AC57U-t, amin először mindkét frekvencia jól ment, nem vesztett jelet stb. Aztán egyik napról a másikra, a 2.4ghz sáv elszállt. Hol van, hol nincs, de inkább nincs. Több eszközzel is próbáltam, több telefonnal, laptoppal...de sokszor nem látja, aztán ha csatlakozik is, akkor is pár perc után megint eltűnik. Volt már reset, tiltottam le az 5 ghz sávot, illetve a chanellekkel is szórakoztam, de semmi, ugyan úgy hol van, hol nincs. Mit próbálhatok még meg a szervizbe küldés előtt?
-
atenza
senior tag
Sziasztok, csatlakoztam én is az asus ac65p táborhoz az akció miatt.
Eddig egy tp link wr841n volt, és az kb 40-50Mbps-et tudott a 70-es netből wifin.
Az asus pedig csak 30Mbps tud 2G-n. (Nyílván 5G-n hasít azzal nincs gond.)A kérdésem, hogy az ac65p-nek ez a vége 2G-n vagy tudnia kéne ennél többet? (Kb alap beállítás minden, helyileg ugyanott van mint az előző tp-link, közelről próbálva sem kapok jobb eredményt.
Családi házas környezet, nincs más zavaró wifi a közelben.)[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz atenza #37332 üzenetére
Üdv.!
Az ac65p ugyanazon a csatornán nyomul mint a wr841 ?
É a szomszédok ?mezis
-
mezis
félisten
válasz Chris0321 #37328 üzenetére
Inkább a PC vagy a vezeték lehet a hunyó.
A kapcsolat sebességét meg tudod nézni a kapcsolat tulajdonságainál.
A PC-t a Windows helyett egy próba erejéig indítsd el egy Live Linux-al DVD-ről vagy PEN drive-ról.mezis
-
krealon
veterán
válasz atenza #37338 üzenetére
A linksebessegtol fugg, hogy mennyi a merheto atvitel wifi-n.
-
TeeJay
félisten
válasz atenza #37332 üzenetére
841ND V9 van szüleimnél, nekem van 1043ND V2.x meg AC65P is
65P tud 65megabitet 1antennás LG G4 telóra 20MHz-en
1043ND jó esetben ha tud 40megabitet annyira sok a szomszéd wifi
841ND vidéken 48-50megabitet tud de ott 2wifi van egész utcában mivel falu és nagy a távolság65P-t így állítsd be
2,4GHz
N-only mód fix 20MHz vagy ha nincs zavaró szomszéd akkor 40MHz is mehet
WPA2-AES titkosítás és 1 vagy 6 vagy 11-es csatornákat nézd első körben, ha egyik sem a legjobb akkor 13-as csatorna5GHz-en
N/AC mixed mód fix 80MHz WPA2-AES és 100-as csatornán a legerősebb a jelMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Chris0321
addikt
A PC alig több mint egy éves, a feltöltési sebesség megfelelő csak a letöltési nem. Volt windows frissítési probléma nemrég amikor frissítenem kellett a netkártya driver-ét és akkor rendbe jött a net de akkor szakadozott is.
Win 10 van fenn, ott nem találtam semmit ahol kiírná a kapcsolat sebességét.
Mivel az ilyen jellegű dolgokhoz nem értek inkább próbálok szerezni valamilyen másik eszközt amit rá tudok majd csatlakoztatni a netre vezetékkel. -
mezis
félisten
-
Chris0321
addikt
Másik eszközt azért akartam kipróbálni, hogy kiderüljön azzal is ezt csinálja-e. Megnéztem ezt amit képen mutattál és nálam 100.0 Mbps-t ír ki.
A drivert lefrissítem, ha az sem segít kihívom a neteseket találják meg ők a hibát, én nem szeretek olyasmit csinálni amihez nem értek mert akkor általában el is rontok valamit. -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Van egy TP-Link Archer C5v4-es routerem, és egy kis gondom. Ebben a hozzászólásban leírtam a lényeget. Az MS tippjeit is megcsináltam, de az 5. megoldás felénél elakadtam.
Tud valaki segíteni?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
drlalee
újonc
Sziasztok!
Kipróbáltam.
Az alábbi a megoldás:
A "kliens" rúteren (TP-LINK) DHCP kikapcsolva
A bejövő netet LAN-ba dugtam
A IP-t nem szabad azonosra állítani a HG8245H-val (összeakadtak és elment mindkettőn a net).
Így most van két működő rúterem két aktív wifi hálózattal, illetve a TP-LINK-re LAN-ként kötött PC is kap netet.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest