Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
albert8
veterán
válasz Intruder2k5 #25151 üzenetére
Megtörtént, ugyan azt dobja.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
MODERÁTOR
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Intruder2k5 #25148 üzenetére
De, wifin torrentezem, baj (kerülöm a kábeleket, ha lehet)? Laptopról van szó, meg kipróbáltam, ha kábellel megy a dolog, ugyanazokat a sebességeket hozza, mert a lapos kb. 2 méterre van a routertől.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
MODERÁTOR
válasz Den Hadnagy #25154 üzenetére
A WiFi nem torrentre (sok egyidejű párhuzamos kapcsolatra) van kitalálva, de végül is ha működik, maradhat, csak ilyenkor mindig számba kell venni mint hibalehetőséget. Ha bedugod az UTP kábelt, és megszűnik a hiba, akkor a válasz egyértelmű, a WiFi miatt van minden.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Intruder2k5 #25155 üzenetére
Rendben, nagyon köszönöm a válaszaidat
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
albert8
veterán
válasz Intruder2k5 #25153 üzenetére
Fentvannak, újak már csak win8ra vannak a régiek meg már 1 évesek szóval ennél nem kellene régebbi Az a vicces hogy eddig jó volt, de most nem akarja.... volt azóta egy router reset mert a gépeken sem volt jó, de ott meg tudtam csinálni.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
MODERÁTOR
-
Pecas94
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy elég érdekes problémám, amit valahogy az istennek nem tudok megoldani. Kb egy éve vettem egy TP Link TL-WR741ND típusú routert. A héten elég érdekes dolgokat kezdett el művelni. Random időközönként egyszer csak minden készülék ami rá csatlakozik kiírja, hogy "Az internetkapcsolat instabil" ekkor gondoltam arra, hogy a routerben lehet a hiba, vagy előtte a modemben. Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy mit is tudnék most csinálni ? Hol kezdjek el keresni, hogy minek lehet baja ?
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Intruder2k5 #25158 üzenetére
Azóta sikerült csatlakoztatni, de nincs internetkapcsolat.
-
MODERÁTOR
-
Secunda
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy wifis routert (ilyet), hogy legyen wifi a lakásban. Rákötöttem az adsl-kapcsolatom modemjére (dlink 360r). A router webes felületén mindent beállítok jól (pppoe, felhasználónév, jelszó), van is kapcsolat, de 1-2 perc elteltével megszakad, és annyi.
Próbálkozom egy ideje, de most feladtam. Kábeleket cseréltem, a routeren minden jól van beállítva, bár lényegében már mindent végigpróbáltam Ha simán a gépbe dugom a modemből az utp kábelt, akkor tárcsázok és megy, a routernél meg mindig megszakad.
Valamit én csinálok rosszul?
Viribus Unitis -- Bernie says: "$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$$$."
-
albert8
veterán
válasz Intruder2k5 #25162 üzenetére
fuh hát nem vagyok valami járatos ebben a témában, de a parancssorral kiirattam és azt irja, hogy ip-t kap, maszkokat, átjáró is ok, de dns-t nem látok. meg azt irja, hogy adathordozó leválasztva ami nem biztos, hogy jó?
-
MODERÁTOR
válasz albert8 #25164 üzenetére
Akkor próbáld meg manuálisan beállított DNS-el! Vezérlőpult -> Hálózati és megosztási központ -> Adapterbeállítások módosítása -> itt jobb klikk az aktuális kapcsolatra -> Tulajdonságok -> TCP/IPv4 -> Tulajdonságok, és itt DNS kiszolgáló beállítása...
8.8.8.8
8.8.4.4[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Van egy régi D-Link DI-524-m.
Már egy ideje előfordul, hogy eldobja a laptopot, a telefont, de újraindítás után ez megoldódott.
Most viszont semmi nem segít, lehet, hogy lejárt az ideje (7-8 éves).
Vegyek inkább egy újat?
Köszi -
Topikgazda
válasz Zsocy155 #25166 üzenetére
Öreg router GYIK
Mivel már egy nagyon régi és gyenge eszköz így vegyél helyette egy modern N-s vagy AC eszközt. Ajánlásért menj a Milyen routert? témába, kezdetnek olvasd el a TIR-t és az utolsó 30-40 hozzászólást mielőtt kérdeznél.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni router fix ip cím beállításában.
Volna egy Technicolor TG588v router amit a szolgáltató adott(Ausztria). Nem egy nagy kaland tudom de amire kell itthon azt tudja.Erről találtam egy pdf-et [link] de gőzöm nincs hol tudok az egyes eszközöknek fix ip címet beállítani.Tudna nekem segíteni valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudnék életet lehelni egy D-Link DI-624+ routerbe? Kb 3 éve volt utoljára használva de most már hiába dugom rá a gépre és írom be az ip címet ( 192.168.0.1 ) nem csinál semmit. Resettel próbálkoztam de nem jártam sikerrel. Meglehet hogy végképp meghalt?H/W Ver : B2 F/W Ver : 2.05 ha ez segítség
[ Szerkesztve ]
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
MODERÁTOR
-
Zsocy155
őstag
válasz Gubek-Einste #25168 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #25172 üzenetére
Mikor összekötöm a géppel akkor lent a tálcán a net ikonon ( windows 8.1 ) egy sárga felkiáltójeles háromszög van.
Ip cím osztás hogy tudom megnézni ? sajnos ehhez nem értek
Világít a Power , Status , Wlan illetve az 1 ,2,3,4-es led amelyikbe bedugom a kábelt
Wifi : Default -kód nélkül
Reset után a Power és a Status leden kívül minden elalszik majd újra megjelenik de belépni továbbra sem tudok\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
MODERÁTOR
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #25175 üzenetére
Ezt adta ki :
Windows IP Configuration
Host Name . . . . . . . . . . . . : Home
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoEthernet adapter Ethernet:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce hálózati vezérlő
Physical Address. . . . . . . . . : 00-25-22-F7-91-E7
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::8de1:a688:7bd6:a85a%3(Preferred
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.2.104(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : 2015. május 24. 18:43:37
Lease Expires . . . . . . . . . . : 2038. január 19. 5:14:07
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 50341154
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1C-C5-66-29-00-25-22-F7-9DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : EnabledTunnel adapter Helyi kapcsolat* 1:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter isatap.{DD7E67ED-A6D5-4385-8804-C90E4AC5C012}:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP adapter #2
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
MODERÁTOR
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #25177 üzenetére
Ez a weboldal nem érhető el
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Sajnos ezt dobja be
-
MODERÁTOR
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #25179 üzenetére
Igen magamban elszámoltam 10 másodpercig és utána engedtem fel a gombot a ledek kialudtak majd újra elkezdtek világítani de ugyanott tartok se 0.1 se 2.1 pedig régen a 0.1-el sikerült belépnem
-
MODERÁTOR
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #25181 üzenetére
Csak ezzel van összekötve , WAN portba nincs bedugva semmi hanem mellette a másik 4 csatlakozót próbáltam sikertelenül.
Az alján nincs belépési adat csak típus jelzés , S/N , MAC , illetve a hardver és a firmware verziója
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz krealon #25182 üzenetére
C:\Users\József>ping 192.168.2.1
Pinging 192.168.2.1 with 32 bytes of data:
Request timed out. x5
Ping statistics for 192.168.2.1 :
Packets : Sent = 4 , Received = 0 , Lost = 4 (100% loss )Kíváncsiság kedvéért megnéztem 0.1-el de ugyan ez
-
MODERÁTOR
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Intruder2k5 #25185 üzenetére
Windows Tűzfal illetve Defender kikapcsolva mit lehetne még kikapcsolni?
-
tomic
addikt
válasz Gubek-Einste #25170 üzenetére
Köszönöm megtaláltam.
-
MODERÁTOR
-
Edi77
őstag
Sziasztok.
A teló topicjából de irányítottak.
Adott egy LG L70 teló 4.4.2 es rendszerrel, gyári ROM-mal, független. Sehogyan sem sikerül a routerhez (wifi) csatlakoztatni, hiába adjuk meg a felhasználónevet és a jelszót, nem enged fel, azonnal eldob. Más a saját telójával simán fel tud a routerre csatlakozni az adott adatatokkal. Mi lehet a gond? Más nyílt wifihálózatra (meki) simán felmegy a teló. (ismerősé a telefon és a router is, elnézést, ha hiányos az infó, de ha megmondjátok, milyen adat kell még a segítséghez, megszerzem ) Reset, reboot mindkét készüléken megvolt."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Topikgazda
Kezdetnek egy inSSIDer3/Wifi Analyzer kép jó lenne.
Mik a pontos wifi beállítások (képpel ha lehetne)?
SSID/jelszó csak angol abc és/vagy számok?
Milyen router-ről van szó?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Ilyesmivel találkozott már valaki? Valami beállítást nézhettem be, de még nem tudom, mit... D-Link DI-524-ről van szó, de hasonlóképp viselkedik az SMC WBR14-G2 is. Annyi a különbség, hogy nála 70/50-nél többet nem mértem - eddig.
A válaszokat előre is köszönöm!
Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Zsocy155
őstag
-
Edi77
őstag
válasz Gubek-Einste #25190 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítő szándékodat! Továbbítom ezeket a kérdéseket az illetőnek. A router d- link 802.11g/2.4 ghz-es, ennyit tudunk, és gyaníthatólag nem mai darab.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Van egy TPLink WRD4900 ruterem, a problémám az hogy az elmúlt időszakban, napokban megállás nélkül dobálja az internetet, hol Wifi-n hol helyi hálózaton, szakadozik.
Azt hittem a modem készülékem meghalt, be is jelentettem a UPC-nál a hibát akik vissza írtak hogy ők semmilyen gondot nem látnak a modemmel kapcsolatban. Még szakadozást se.
Innentől kezdve gyanús lett a ruter.
Tudnátok tanácsot adni hogyan tudom 100% biztosra le ellenőrizni hogy a ruter rossz?!Ilyenem van.
Ha tönkre ment nagyot csalódnék, garanciális még a termék.ÁdiBá
-
MODERÁTOR
-
ÁdiBá
veterán
válasz Intruder2k5 #25195 üzenetére
Nyúzom nyúzom, de nem hajlandó a modem elszállni, tehát, ha direktbe a modem egységbe van csatlakoztatva az UTP kábel, akkor semmi gond.
Sajnos gondolom beállítás probléma nem lehet hiszen eddig ment.
Akkor ez garancia?ÁdiBá
-
MODERÁTOR
Azért olvasd még el a téma összefoglalót, legalább a "WiFi beállítás, csatornaválasztás" részig.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Pontosabb típus megjelölés kellene mert ennyiből elég sok fajta eszköz szóba jöhet.
#25196 ÁdiBá
Egy reset-et és firmware frissítést csinálhatnál ha eddig még nem lett volna.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Edi77
őstag
válasz Gubek-Einste #25199 üzenetére
Uhh, az a gond, hogy a srác kapta a routert minden doboz és leírás nélkül. De most meg annyira elnyomkodott rajta valamit, annyira elállította, hogy már a pc-t sem ismeri fel a router.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest