Új hozzászólás Aktív témák

  • dugesz77

    őstag

    válasz motrola #3969 üzenetére

    Nálunk a Samsung Navibot az Robi volt a Xiaomi most Sanyi névre lett keresztelve.
    Én egy Roomba 620 kezdtem ami csak kölcsönbe volt nálam 4 hétre. Akkor nagyon tetszett,hogy mennyi koszt szed fel de én inkább 2x indítottam el hátha valahol még nem járt... Takarítás után volt mindig egy "talán" érzés a random gépnél.
    Venni már egy szisztematikusat vettem a Samsung Navibot SR8730 . Ez már tudta merre jár csak butára volt készítve. Nem lehetett időre programozni mikor induljon és nem volt benne falkövetés. Azt ahol leraktad ott elkezdett először hosszában majd vízszintesen végigmenni. Asztal láb ilyesmi gondot okozott neki, ha valamiben megakadt azt ügy próbálta elkerülni,hogy egy sorszélességnyit odébb ment és folytatta. Fal mellett is ezt játszotta tehát ha kicsit ferdén ment a fal fele akkor szépen fűrészfog mintában takarított. Lakásban eltévedt könnyen beszorította magát. Háromszor kellett a két év alatt akkut cserélni benne 2x volt garanciális javításon pedig még nem is volt nyüstölve (heti 2x-3x ment végig). A gyári akku 30 ezer fölött az utánagyártott 15-20 körül a végén li-ion pakkra cseréltem azzal sem volt jobb. Én már alig vártam ,hogy lehaljon.
    Most a xiaomi egészen más ami "furcsa" hogy a magasságát is mennyire figyeli.A konyhaszekrény láb magassága éppen elmegy kategória .Hátsó résznél már meg tudna szorulni , (mm-ről van szó) azt a részt kihagyja(majd állítok kicsit a lábakon) . Az ebédlőben a székek alsó összekötői sem egyformák (eddig szemre fel sem tűnt csak az ,hogy a sanyi a hatból két széket kikerült, lemérve ott pont elakadt volna) . Székcsere amúgy is esedékes volt a hétvégén lecseréltem az összes széket most nincs gond. Eltévedni még nem sikerült a 78m2. Zona takarítás is pluszpont nálam. Ég és föld a különbség a xiaomi javára.
    Nem mondom,hogy rossz a random gép ha jól megvan csinálva akkor az is lehet jó nálam inkább az a plusz érzés hiányzik belőle ami a szisztematikusnál megvan,hogy mindenhol járt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák