Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pistutm

    csendes tag

    Sziasztok,

    Mivel ma vegre nem esett delutan neki alltam es korbe raktam a kert fuves reszet a hatarolo vezetekkel, nagyjabol 160 m2. Egyelore csak a dobozban mellekelt muanyag rogzitokkel. Ha meglesz a vegleges forma akkor megy majd le a foldbe.
    Szerencsere egyszeru L alaku kertunk van, semmit sem kellett kerulgetni vagy korbe keriteni. Mindenhol tartottam a +-30 centis tavolsagot, kiveve a dokkolonal. Azt egy 1.5 cm magas szegely melle tettem le. Elotte megvan 2+ meter, mogotte 1+ ahogy a kezikonyven is van. (Mondjuk a neten lattam olyat, hogy valaki egeszen ra tolja a hatuljat a falra es mukodik a gep, nem ertem a Lidl miert eroskodik a meterekkel...)

    A problemam az, hogy amit elindulna a gep fuvet nyirni es letoltat a dokkolorol egybol a szegely fele akar fordulni es nem a kert iranyaba. Termeszetesen megakad a szegelyben. Magatol megfordul a jo iranyba es megy 2/3 metert majd megall. A hibauzenet pedig az, hogy nem talalja a hatarolo vezeteket/zonan kivul van. Neha ezt neha azt irja, pedig jol van bekotve a vezetek + es - oldala, a dokkolo zolden vilagit.
    Minden bizonnyal en szurtam el valamit, de meg nem sikerult rajonnom mit ronthattam el.
    Ugy fel meterrel a dokkolo mogott a "felesleges" vezteket elvezettem a haz fala melle nagyjabol 1,5-2 meterre pihen a dokkolo hatuljatol. 10cm van a kimeno es a bejovo resz kozt, aztan szepen bemegy a dokkolo hatuljaba. Lehetseges, hogy ez kavarja meg a dolgokat, vagy csak tegyem beljebb a dokkolot a szegelytol par centivel?
    Minden tippet es tanacsot szivesen veszek.

    Koszonom elore is.

Új hozzászólás Aktív témák