Új hozzászólás Aktív témák

  • Dency01

    aktív tag

    1 éves a játék - Anniversary update

    Annyira azért nem erőltették meg magukat 1 évesség ide vagy oda, megint kapunk gyűjtögetős eventet mint a kalózósnál a gyémánt, stb... player skinre meg E-pointra lehet beváltani.

    Kapunk még LTMania nevezetű időszakos game mode-ot ami megnövelt LOOT-ot jelent (de minek), zóna gyorsabb lesz, air droppok többek lesznek és duplában jönnek(jesus,szerintem így is sok), több autó és felfejlesztve lesznek mindehol.

    Kapunk 3 grafikai újdonságot, amit azonnal off-ra tettem, mert nem láttam értelmét. Az egyik elsőtétíti a játékot a másiktól homályos lesz, harmadikra nem nagyon jöttem rá mit is csinál. Nem beszélve arról hogy a jobb láthatóság a házakban csak a "STANDARD" grafikai beállításokkal lép érvénybe. Ez meg ugye kemény FPS-vesztéssel jár.

    Továbbá ugye letölthető 1 free DLC steamen a játékhoz, amit a letöltés után a játékba belépve megkapod: M4-skint ami nem egy nagy durranás,kitűzőt,levelet stb. Az m4 skinről nekem egyből a STELLA in to the wild-os skin jutott eszembe szerintem ez még szebb is.
    Érdekesség lehet még hogy a kocsikra fellehet grapplingolni, nem tudom hogy ez mozgás közbe milyen lesz, kikkel próbálni.

    [ Szerkesztve ]

    Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.

Új hozzászólás Aktív témák