Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokadik kocsiverzióm - megint úgy gondolom, hogy végleges, mert most már össze van firkálva rendesen, de ki tudja...
GÉP (YT Link)
Sent from my keyBoard
-
Ted-Mosby
senior tag
N€T0X|N
ugye-ugye , már megint egy újabb verzió
ne zaklasson senki az új autójával 2011.01.10-ig, addig nem kérek senkitől ne küldjétek, nem mentem el !!!!!
Baluuuka
a honlap letöltések menüje kibővült a magyarosítással, de ha letöltötted a módot abban is benne van, csak a config.exe fájl elindítása után tudod beállítani
-
Baluuuka
tag
Köszi mindenkinek!Most már magyar a menü!Nem olyan rossz ez a játék így 3 kör után...csak ez a rengeteg beállítás...Erre rá kell jönni mi micsoda,mert én még soha életemben nem játszottam olyan játékkal amiben ennyi mindent állítani kellett volna,hogy jól szuperáljon a gép.
Most,amit nem tudok az az hogy miért fékez meg kanyarodik helyettem...na meg ez a váltó elég lomhán müxik -
-
Bajnokira tessék jelentkezni, aki majd jönni akar, már most megteheti!
Sent from my keyBoard
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
THX! Fel tudtam menni a szeróra, csatlakoztam Mityuhoz.
Izgalmas volt, tudtam nézni, ő hogy megy körbe-körbe, aztán ennyi!
Én nem tudtam kimenni a pályára!
Rányomtam jobb alul, h: "VERSENY" és őt mutatta, hogy megy!Nem értettem, igazából nem nézni akartam, hanem menni, 11111111!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz Syrius XIX #862 üzenetére
ez még eddig nem fordult elő
valószínű, hogy amikor őt nézted nézetet változtattál, ebben az esetben ha a numerikus bill-zet be volt kapcsolva ott állítódott el minden
ilyenkor a numerikus bill-zeten nyomsz egy enter-t és visszatér a nézet a Te autódhoz
ha mégsem ez lett volna a gond akkor tanácstalan vagyok
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Baluuuka
tag
ezt a hamachit raktam fel épp,de nem tudok semmiféle szeróra menni vele
-
Baluuuka
tag
vagyis már abban sem vagyok biztos hogy a játék csatlakozott-e nethez azt írja hogy nem tud...na mindegy...tök hülye vagyok az egészhez
-
Baluuuka
tag
ti most ott kéne legyetek azon a szerón??
-
válasz Baluuuka #872 üzenetére
Most aktuálisan nincs fent senki. A honlapunkon van egy fényújság (kezdőlapon) az folyamatosan tájékoztat arról, hogy ki van fent/milyen pálya megy/milyen menet fut éppen.
Készítek gyorsba egy videót, hogyan tudsz belépni.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
-
Baluuuka
tag
én most bemásoltam azt amit írtál oda a játékba,ahol szervert kell létrehozni...most ott játszom,de jót csináltam vagy nem jót??
-
Syrius XIX
addikt
válasz Ted-Mosby #863 üzenetére
Az a baj, h az én autóm nem is volt sehol! Ha + a versenyre nyomtam, akkor csak őt tudtam nézni!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
00roli00
aktív tag
Srácok, a beállításoknál a digitális fék/gáznak meg kitérésnek mi a jelentősége?
-
válasz Syrius XIX #878 üzenetére
Lehet, hogy épp futott egy verseny (nem időmérő, vagy gyakorló). Olyankor nyilván te nem mehetsz ki a pályára, míg az véget nem ér.
Roli: szerintem az billentyűzetre (illetve egyéb digitális kontrollerekre) vonatkozik, nem a kormányos beállításokra.
Zyl küldöm neked is pm-ben, hogyan tudsz tutira belépni.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Syrius XIX
addikt
válasz Baluuuka #867 üzenetére
ott lesz az, csak több* próbáld! nekem is így volt, de kitartás +lesz az!
-
-
Syrius XIX
addikt
THX all! Érdekes volt! Azt sajnos =re még nem tudom mondani, h jó volt!
-
Syrius XIX
addikt
Az, h menni tudok, az azé túlzás, mert =re még csak csetlek-botlok, mint a kisgyerek, amikor járni tanul!
Azé thx a bíztatást!
-
zodo
nagyúr
Ted vagy BT!
Lehet tudni vagy sejteni, esetleg a honlapon egy szavazást indítani, hogy kb. mikor lesz(nek) a kezdési időpontok?
Nekem speciel a 20:00 órai kezdés már késő lenne így nem is neveznék csak a szabadedzésekre ugranák fel a hangulat végett.
-
JJános
addikt
1.43.69 PB!
Mit szólsz Neuro? Eddig itt tudok legközelebb lenni hozzátok.
2007-05-06 óta itt!
-
adyz.
aktív tag
1:44,718 PB...
Valami nem okés még az autóval, nagyon tolja az orrát, illetve az áttételek sem véglegesek még.
-
JJános
addikt
Egyébként jobban látok vele, mintha tükröm lenne, mert a tükröt nem szoktam nézni.
De verseny közben szerintem inkább nézem kívülről, és igyekezek korrigálni minden helyzetet.
Megtanultam nagyon szépen menni. Nem veszélyeztetek senkit, inkább félremegyek.
A való világban, vagyis életben persze használom a tükröt, de ez versenypálya. Szvsz.Csak Baluval vonzzuk egymást.
2007-05-06 óta itt!
-
Ted-Mosby
senior tag
zodo
Ted is meg BT is
Egy szavazás már van a honlap főoldalán, arról, hogy mikor kezdődjön a bajnokság.
Egyenlőre a 30.-a a nyerő, de ez még változhat. 27.-én lezárom aztán ki lesz írva egy másik a kezdési időpontról.
Azért tettük 20:00 órára, mert a többségnél addigra elcsendesedik a család és így talán könnyebb odafigyelni.JJános
Már kaptam ezzel kapcsolatban egy üzenetet tegnap.A szabályzat még csak tervezet, azért lett kitéve, hogy mindenki olvassa el és ha problémák vetődnek fel akkor módosítani lehet.
.adyz
Sajnos a Cruze nézete ilyen, ez van csak egyenlőre a neten, gyorsan és felületesen dolgozták ki, de jobb mint a semmi.De nem hiszem, hogy bárki is abból a nézetből vezetne, amit említettél, így hát jó lesz egyenlőre így is.Ha lesz jobb verzió, majd módosítjuk.
-
zodo
nagyúr
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest