Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
NEURO! ---JJ--- mentesítőt kikapcsolni pls.
Nem elérhető. Egyébként ez a festésed jobban tetszik!
2007-05-06 óta itt!
-
Ted-Mosby
senior tag
Az én autóm így néz ki, de lehet hogy még változni fog :,
-
dzsavermadar
senior tag
Megint benéztem a pályára, és elsőre minden ok.
Megpróbáltam úgy a "LAN", és úgy is mint "Internet" beállítással, és mindegyikre azonnal mutatta a szerót. És be is mentem.Egyre szebb autókat alkottok. Gratulálok.
Az utóbbi pár napban nem sok időm volt foglalkozni az RF-al, de remélem lassan utolérem magam. Meg azért én egy kicsit Gridezek is. Azon már nem kell állítanom.
Szeretnék már a beállításokkal, a festéssel és a gurulással is foglalkozni.
Tegnap is úgy indultam a versenyen, hogy még egyszer sem mentem a pályán.
Azt sem tudtam milyen kanyar következik.
De azért jó volt, mert elfogyott az "etro-petró"-m, és így nem kellett végigmennem.[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
JJános
addikt
válasz dzsavermadar #809 üzenetére
De jó neked Dzsaver. Én hiába próbálkozom. Sehogysem.
Tegnap is csak ip címmel tudtam felmenni.2007-05-06 óta itt!
-
Lehet, ha készítenél egy videót róla, hogyan próbálsz belépni, és mik a beállítások az segítene.
Viszont van még egy ötletem. A hamachi szeróra fel tudtál menni mindig. Most telepítettem a szerverre hamachit is, próbáld meg azzal (létrehoztam egy új hálózatot lépj be abba is: PHWTCCJJ, jelszó phfaktor, mint az előzőnél)Akinek működik, az ne csinálja így!
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Ted-Mosby
senior tag
miért üres a szeró, gyertek !!!
-
Aktuális rekordjaim (kíváncsi vagyok Ted hogyan akarod ezt frissíteni majd ):
Curitiba 1:24.801 (55)
Portiamo 1:59.993 (61)
Brands Hatch 1:38.887 (84)
Brno 2:14.684 (60)
Hungaroring 2:00.661 (58)
Macau 2:40.971 (58)
Oschersleben 1:41.614 (74)
Valencia 1:46.194 (75)
Zolder 1:48.009 (53)Zárójelben a megtett körök száma. Épp' most nézek egy modot, ami esetleg megkímél attól, hogy ezt fejenként össze kelljen írogatnunk...
Sent from my keyBoard
-
-
Ventur@
senior tag
Nagyon nagy .
Más:
Szeretnék kívánni mindenkinek Kellemes Karácsony Ünnepeket előre is, mivel én 23-26.-ig pesten leszek és nem leszek gép közelben . 27-től vagyok és ráadásúl jan.3-ig szabin is szóval ha lesznek csapatások majd jövök .
Béke!!!
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Baluuuka
tag
Múltkor Zyl felvilágosított hova vonultatok el!Különcködtök itten!
Azért én is elkezdtem letölteni és ma be is üzemelem,ha tudom.
Tetszenek a videjók!
Hát kíváncsi vagyok már nagyon...Szép napot! -
Ted-Mosby
senior tag
Mindenkinek hagyok időt az autó festegetésére, a keveredések és változások miatt, az autókat
2011.01.10. és 2011.01.15 között kérem leadni !!! Lehetőleg a végleges változatot kérem.Ebben az időintervallumban mindenki csak egy autót küldjön, ami a végleges.Ne kelljen kétnaponta változtatni. KÖSZÖNÖM !!!
Addig mindenki csak javítgasson, mert már annyit és annyifélét kaptam, hogy össze fogom keverni őket.
-
Ted-Mosby
senior tag
N€T0X|N hathatós közreműködésével elkészült a :
Aki részt szeretne venni, majd a bajnokságban
KÉREM FIGYELMESEN OLVASSA EL !!!
minden benne van.
Még súlybüntetésen is gondolkozunk, de erről majd csak a nevezések elfogadása után döntünk.
[ Szerkesztve ]
-
Ted-Mosby
senior tag
SZABADEDZÉS IDŐPONTOK ÉS PÁLYÁK
A változás jogát fenntartjuk.
-
Baluuuka
tag
na addig már eljutottam,hogy a triál verziót kipróbáltam...nem olyan rossz...jó a kocsi hangja...csak az a baj,hogy semmi nem jófőképp az,hogy nem magyar...ebből kifolyólag semmit nem tudom hova állítsak..most még várom ezt a ph modot,hogy lejöjjön...
attól lesz teljes verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest