Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• amargo

addikt

válasz axioma #9149 üzenetére

Mármint, mire nincs szükség egy radiátoros rendszernél, beállítani? Ezt ugye nem komolyan írtad?
    Az utolsó mondatodat, hogy kell értelmezni, padlólágyindítás alatt mit értesz? nekem csak tippeim vannak, így magát a veszteséget sem értem, hogy mire szeretnél kilyukadni.

Többek között 12 évig éltem egy szarul megtervezett és kivitelezett radiátoros lakásban, rettenetes volt sok francia ablak a radiátor rossz helyen, stb.. ettől még nem mondom, hogy az összes radiátoros lakás rossz, sőt kinek mi jön be. Ez valami rossz becsípődés szerintem, hogy mindenáron a másikat győzködni akarjuk a saját élményeikről.

pjen: No én pont a klímás fűtést nem akarom a házba beengedni :D de ettől még egy teljesen reális dolog, sógorom is azzal fűt, pedig a padlóba és a falban is végig ott van a vizes cső. És pl a jól elhelyezett gépnek köszönhetően az 1db lenti klímával még az emeletet is egészen jól felfűti. Pedig nem egyszerű a ház alaprajza, de működik. Viszont ott vannak a hátrányai (mint a többinek is), tehát kinek mi, ki mire érzékeny.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Új hozzászólás Aktív témák