Új hozzászólás Aktív témák

  • Alex91

    félisten

    válasz attiati #1513 üzenetére

    En ugy ertelmezem, hogy havonta nezik, ha marad a havi kvotabol, akkor a kovetkezo honapra viszik a maradek kedvezmenyt. En atalanyt fizetek aramra. A tavalyi evi fogyasztasom van felosztva egyenlo teszekre. Valamivel tullepem igy a havi kvotat. Az arkalkulator szerint nem sokkal fogok tobbet fizetni havonta.
    A gazra erdekes mod az arkalkulator eves díjat dob ki. A tavalyi fogyasztasom alapjan eves szinten a kvota alatt avgyok. Homersekletkoveto szamlazasom van, nem diktalok, ok osztjak szet egy jelleggorbe alapjan az elozo evi fogyasztasom. En arra szamitok, hogy a kedvezmenyt is ezen jelleggorbe alapjan osztjak szet, igy elviekben minden honapban alatta kellene lennem. Egyebkent itt is gorgetnek, ami megmaradt kedvezmeny az adott honapbol azt viszed tovabb.
    Eves elszamolasnal nem tudom mi lesz… Mert nalam mindket esetben akkor derul ki, hogy valojaban mennyit is fogyasztottam.

    Amugy ugy gondolom, hogy diktalas eseten elofordulhat, hogy havi szinten tulmegy a havi kvotan, es fizet. Es az eves osszfogyasztas nem lesz kvotan tul.,szerintem ilyenkor nem fognak jovairni semmit.

    Ja, nem fogok orat diktalni :) .

    [ Szerkesztve ]

    Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Új hozzászólás Aktív témák