Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonjjo
tag
válasz Oliverda #24364 üzenetére
Igen,ha nem a hajamat téptem volna,hogy rájöjjek,hogy a francba tudok belépni vagy írni nekik.Mert mint mondtam,csak addig jutottam el,hogy megint szelfizni meg személyizni kell,amit mint nem jogos személy én nem tudok.
Hát már vettek fel nekem ilyet bankban,és legalább szóltak nekik levélben.
De itt semmi....
Illetve már nem egyszer buktam egy időben,hogy eladtam ebayen cd kulcsot,a kis köcsög,meg nyitott egy ügyet banknál,az be paypalhoz,paypal meg a 10 dollárom is elvette+ hozzám baszott 50 vagy 30 dollár költségtérítést,mert nem volt védelmem,postai levél hijján.(de ebbe ne menjünk bele)....
Küldés előtt egyeztettél az ismerősöddel, hogy milyen módon küldöd neki a pénzt?
Nem mivel elég idős,és én intéztem volna mindent.Átküldés,pénzfelvét kártyáról stb...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
- Asus X555L
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó rendszerhűtő ventilátorok egyben is, külön is / 120 mm / Akasa, Cooltek, Be quiet
- "KERESEK" Thrustmaster Simtask Farmstick
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest