Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz Somatom #22118 üzenetére
Persze ez is egy lehetőség de ettől kicsit bonyolultabb a dolog: Havonta-kéthavonta akartam a mostani limit fölött félre tenni Revolutra és ott váltani EUR-ra, mert a Forint az túl stabil nekem, hogy abban tartsam a pénzem. Ez így már nehézkesebb. Pont annak határán vagyok, hogy nem biztos, hogy megéri kiváltanom a Premium-ot hosszabb időre.
Akárhogy is nézem, jobb volt az, hogy havonta volt lehetőségem 1.85m-t áttenni díjmentesen, mint az, hogy havi 350k a limit...
Egyszerűen szólva rugalmatlanabb megoldás lett a Revolut.(#22119) leslie.hun: Nem mindenki nyaraló kártyának tervezte használni. Én már azon gondolkoztam, hogy ide kérjem a fizum.
Van akit nem érintenek a változtatások ez ok. Én is sokáig csak aliexpresses rendelésekre használtam a virtuális kártyával. De azért sok téren többet nyújtottak, mint a hazai bankok és ezeket most elkezdték lerombolni. Nem csak emiatt a limit módosítás miatt vagyok ki. Most ezt módosították, rendben. De mi lesz a következő lépés? Bármit tehetnek gyakorlatilag. Én ~ 1 éve használom már és úgy szerettem a szolgáltatásaikat ahogy voltak. Az utóbbi pár update-jük egyértelmű előrejelzés, hogy megindultak az ügyfelek szempontjából nézve egy rossz irányba. Innen már lehet bármi.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest