Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
válasz Dluinet #2150 üzenetére
Amíg nem hajlandóak a bért Revolutra utalni, addig azért maradjon.
Telefonszámlát próbáltam neten Revolut kártyával fizetni, de az OTP netes felülete nem volt hajlandó megenni sem a fizikai Revolut (prepaid) kártyát, sem a virtuális Visa kártyát, sem pedig a TW debit kártyát. A "normál" kártyával sikeresen végbement a tranzakció.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz takcslajos1 #2151 üzenetére
Ez igazán szomorú
-
instantwater
addikt
válasz takcslajos1 #2151 üzenetére
Próbáld ki a Curvet, az Debit, nem prepaid.
Kiváncsi lennék. -
Oliverda
félisten
válasz instantwater #2153 üzenetére
Nekem gond nélkül elfogadta az OTP felülete díjnetes fizetésnél.
ghostie: A Curve kp felvétet milyen tranzakciónak könyvelte el a bankod?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
takcslajos1
tag
válasz instantwater #2153 üzenetére
Január 4-én rendeltem meg a Curvet, remélem, hamarosan megérkezik. Amúgy a TW kártyára is "Prepaid" van írva. Talán magyar kibocsátású kártyát szeretett volna az OTP, vagy passz. Majd jövő hónapban megnézem Curve-vel.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz takcslajos1 #2155 üzenetére
31. Pestre. És még sehol
-
N0R
csendes tag
válasz szabi__memo #2156 üzenetére
Dec. 31. Bp. és még sehol. Volt, aki jan. 1., jan. 3. és már megjött. Kicsit aggódom, hogy a kedves posta elszúrt vmit, bár az reményt ad, hogy neked se jött még. Gondoltam péntekig várok, ha akkor sem, írok a supportnak küldjenek újat.
-
Oliverda
félisten
válasz ghostie #2159 üzenetére
Nem rossz, akkor elvileg még 1% jóváírást is kaptál utána.
Amúgy pont ma futottam be egy külföldi éttermi fizetésbe, ahol valamiért nem ment a Curve. Írtam nekik hibajelentést róla.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz ghostie #2161 üzenetére
Ha a Curve oldaláról vásárlási tranzakcióként jön, akkor a bank nem tudja megmondani, hogy a másik oldalon pontosan mi történt. Azt pedig kétlem, hogy egyszerűen letiltanák az egészet, mert emiatt semmivel sem kapnak kevesebb jutakékot.
-
ghostie
tag
válasz Oliverda #2162 üzenetére
A Curve szerint az info átmegy a banknak amiből tudhatja, hogy vásárlás történt:
"Please note that we pass through merchant category code (MCC) information to your card issuer, so they can also see whether or not you have withdrawn cash. Please be aware of cash withdrawal or cash advance fees applicable to your payment card. We recommend checking your card issuer's terms and conditions for whether any fees apply."
[ Szerkesztve ]
-
-
anadroid
senior tag
válasz Oliverda #2164 üzenetére
Nálam nem:
KÁRTYA HASZNÁLAT
Transferwise London
Kártya Használat
Vásárlás
-xx xxx HUF
Számla neve:
EgySzámla - tranzakciós feltétel, SMS KártyaŐr kedvezményUgyanannyit terhelt, mint amennyit zárolt. Virtuális VISA kártya volt.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
kukac7
tag
-
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #2170 üzenetére
Ennek nem tudom mi lehet az akadálya, hisz a forintszámlához (amin tárolják a feltöltéseket) még csak magyar bank sem kell feltétlenül a userenkénti dedikál helyi számlával ellentétben.
-
nagyúr
válasz szabi__memo #2172 üzenetére
Lehet hogy csak nincsenek hozzászokva, hogy itt egy káderkeltetőből jött embertől kell engedélyt kérni, ahelyett hogy szakmai alapon menne az ügyintézés.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #2172 üzenetére
Szerintem azt a számlát külföldön is megnyithatnák, de ez csak tipp.
-
Drakenet007
csendes tag
Sziasztok,
hétvégén 2 napot Milánóban leszek, márciusban tudtam jobban spórolni (egy lengyel úttal ellentétben ahol végig az ERSTE MC-t használtam és a 30 napig zároljjuk de akkor könyveljük amikor az árfolyam magason van játékkal szivattak meg) úgy hogy egyszer, nagyobb összeggel EUR top up-pal töltöttem fel és fizettem végig Berlinben revoluttal.
Még mindig ez az egyszer elszenvedem az árfolyamot játék van egyedül?
Drakenet
-
instantwater
addikt
válasz Drakenet007 #2176 üzenetére
Pontosan erre van a Revolut, hogy elkerüld az ilyen késleltetett, rossz árfolyamú váltásokat.
Vagy pedig a Curve, amit feltöltened sem kell, csak beregisztrálod a magyar kártyádat, és fizetsz.
Jó árfolyamon vált (Revolut picit jobb), és nem kell feltöltögetned sem.
A FinTech topikban ki van vesézve ez is. Ha kell, tudok küldeni ajánló kódot, és akkor kapsz 5 GBP bónuszt az új Curve kártyádhoz. -
KTU
addikt
válasz Drakenet007 #2176 üzenetére
Ha hamarabb átnézel a FinTech topikba, rendelsz Curve kártyát, jobban jársz mint amikor a bankod váltja az euro-t.
Már több mint 2 hete ez a Tma.De lehet avval is jobban jársz ha TW. közbeiktatásával utalsz Euro-t, a Revolut számládra.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Oliverda
félisten
válasz instantwater #2177 üzenetére
Revoluttal még vetettem össze, de az Erste Visa Maxnál picivel (~0,8%) jobb a Curve, ami szerintem elég fasza.
-
silver-pda
aktív tag
Megjött a Curve kártyám. Dizájnos levél.
Tegnap Revolutot töltöttem magyar kártyáról Curve-n keresztül. 1,6Ft/€-val jobban vált a Revolut Forintot €-ra, mint Curve. Ma csak 1Ft/€ az előnye Revolutnak. Tegnap a bankom +6Ft-al többet kért volna 1€-ért. -
nagyúr
Hogy kell feltöltő kártyát beállítani?
Pl Curve"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ghostie
tag
válasz silver-pda #2180 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a Revolut folyamatosan frissülő árfolyamával szemben a Curve árfolyama fix több órán (de az is lehet, hogy egész napon) keresztül. Ettől lehet a változó eltérés a Revo árfolyamtól.
-
bg24
csendes újonc
válasz silver-pda #2180 üzenetére
TW vs Revolut most 1ft. Jövő héten itt a Curve kártyám. Erősen kíváncsi leszek.
-
bg24
csendes újonc
válasz szabi__memo #2184 üzenetére
Most értem haza. Meg is jött a Curve kártya. Be raktam a revaultba. Rá nézett az OTP-s kártyámra 1£ erejéig. Ma már nem vásárolok €-t mert már zárva a bank, holnap meg már hétvége. Hétfőn összehasonlításra kerül a TransferWise - al. Ki fog derülni mi mennyi?
-
nagyúr
válasz takcslajos1 #2186 üzenetére
Január 4-én és ma délután jött meg.
Hétvégén amúgy sem érdemes használni, nem maradsz le semmiről."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
bg24
csendes újonc
2019 01 05
-
Laox
aktív tag
Bár nem nekem szólt, de én 01.11-én rendeltem és ma kaptam meg. Vagy tegnap, mert 2 napja csak ma néztem a ládát. Viszont nem tudom aktiválni, mert azt mondja, hogy be kell regisztrálnom egy saját magyarországi kártyát, amit már ezelőtt megtettem... Úgyhogy még van egy köröm az ügyfélszolgálattal.
-
szabi__memo
nagyúr
Dec31
-
silver-pda
aktív tag
6-án vasárnap este, 11 nap. Ennyi idő alatt még a magyar sem jön meg Van akinek 8 nap volt a Curve rendeléstől megérkezésig.
@bg24: péntek éjfélig lehet költségmentesen váltani, hacsak péntek nem szünnap vmiért, mondjuk ünnep miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz silver-pda #2191 üzenetére
Én 1-én rendeltem és 10-én kaptam meg vidéki címre.
-
bg24
csendes újonc
válasz silver-pda #2191 üzenetére
Most már mindegy
-
DavidQ
tag
válasz instantwater #2177 üzenetére
Én is regisztráltam a Curve rendszerébe, kértem kártyát is. Utólag is meg lehet adni ref. kódot, hogy megkapjam az 5Ł-t van ez a ló már elszaladt?
Nem minden kínai szirszar szar!
-
törölt tag
válasz instantwater #2195 üzenetére
Ez hülyeség, utólag is megtudja adni csak a Supportnak kell írni!
-
compi.hu
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg mi a leg költséghatékonyabb megoldás pénz EU-s euroszámláról (Innen ájrót EU-n bekül SEPA-n ingyen utalok) magyar forintszámlára juttatására?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
válasz compi.hu #2198 üzenetére
Ha az a cél, hogy konkrét magyar számlán gyűjtsd akkor a TW-ra utalás, ott váltás majd tovább küldés.
Ha viszont az a cél, hogy Magyarországon felhasználhassa valaki az átküldött pénzt, akkor szerintem az, ha mindkét fél csinál egy-egy Revolut kártyát és eurót küldesz a "hazai" kártyára és reven belül átváltja forintra és azzal fizet. -
Oliverda
félisten
válasz szuladam #2199 üzenetére
Nem tudom mekkora összegről lenne szó, de ehhez a Revolut olcsóbb lehet, hisz már az ingyenes alapcsomaggal is középárfolyamon lehet váltani havi 6k euróig, az utalás pedig ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest