Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    válasz gzbotii #19122 üzenetére

    Nem használtam a revolutot, mert számomra nem volt hozzáadott értéke. Volt egy hype kb 1 éve amikor boldog boldogtalan kipróbálta, én is. Ahogy elfogyott róla a feltöltött pénz, kb le is töröltem az appot, mert olyan számlám van a Gránit banknál (sajnos ma már nem elérhető, de a régi ügyfeleknek még megmaradt), amibe az éves kártyadíjon felül (dombornyomott MC 1850 Ft, szóval ez is igen olcsó) minden ingyenes. A KP felvétel is (évente talán egyszer ha veszek fel KP-t, mert éppen behalt a kártyás fizetés valamelyik boltban), az utalás is. A nemzetközi vásárlások nem olyan mértékűek, hogy megérje fenntartani a kb. fél% árfolyamnyereségért egy revolutot (ráadásul a Gránit banknak a váltási költségei is a legkedvezőbbek közé tartoznak).

    Ebből kifolyólag nem tudom hogy ténylegesen vontak e le valakitől, és nem is érdekel. Csak azt tudom, hogy egy ilyen szó nélküli változtatás, és a tény hogy amúgy sem használom, nekem elég volt ahhoz, hogy elvesszen a maradék kis bizalmam, és meg akarjam szüntetni a számlámat (amit egyébként azóta sikerült is).

    Egyébként mi lesz ha véget ér a türelmi idő és megszűnik 2021 január 1-el a gazdasági unió is a britekkel? Ez is ketté szakad mint a curve? szerintem MO-n a revolut és társai nem lesznek életképesek ezt követően.

Új hozzászólás Aktív témák