Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    válasz Mike #6715 üzenetére

    Amit én fontosnak tartok és figyelek egy single player-ben az az, hogy mennyire szippant be a játék világa. Hogyan teremtik meg az atmoszférát és milyen elemeket alkalmaznak annak érdekében, hogy úgy érezzem valóban ott vagyok. Minél jobban megy ez egy játéknak, annál jobbnak számít nálam. Sajnos ezen a téren a modern játékok nagyon rosszul teljesítenek, pedig szerintem ez fontosabb a grafikánál. Pozitív példának hoznám fel a F.E.A.R.-t vagy absolut etalon a Half Life 2 amiben még egy cutscene sem veszi ki az irányítást a kezedből soha! De dobogós nálam ebből a szempontból a Far Cry 2 is vagy a Jedi Knight sorozat. Ezek mind fent vannak a gépemen, hogy emlékeztetni tudjam magam időnként arra ami a mostani játékokból hiányzik.
    Ehhez képest amikor egy gyönyörűen és részletgazdagon kivitelezett 1899-es vadnyugati környezetben vagyok és váratlanul elindul nekem egy teljesen modern zene akkor az egész hangulatom úgy pukkan ki mint egy buborék. Ilyenkor már hiába halkítanám a zenét. onnantól kezdve már nem tudom azt hinni hogy én valóban ott vagyok 1899-ben, a varázs elszállt.

    A játék ambient zenéi viszont nagyon adják a hangulatot és atmoszférát nekem! Ezért nem is volt lehalkítva soha nálam a zene.

    Elfogadom hogy másnak ez tetszik és nincs is vele bajom. ;)
    Pusztán leírtam én is a véleményem. Rám úgy hatott az a rész mint egy vödör hideg víz a nyakba nyáron! :DDD

    "bezzeg ha indiai fejlesztés lett volna, akkor még tancolnak is benne"
    Bollywood games :DDD

    (#6716) Mike
    Hogy került a csizma az asztalra?

    [ Szerkesztve ]

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák