Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz mrgregoryan #3502 üzenetére

    Annyira ezért nem beteg, bár lehet benne valami amiatt, hogy nekem volt egy hosszú szünetem december és május között, mert ekkor olyan 1 szintet fejlődtem (50-röl 51-re). Május óta meg 270-et :D. Bár ez se kiugróan irreális konzolosok között mert, itt, Xbox-on sokszor találkozok már 7-800 szint felettiekkel, meg eddig három 1000-es szintűvel is összefutottam (ennyi jelenleg a maximálisan elérhető szint). Amúgy jelenleg az 500+-os játékosok döntő többsége szinte csak PvP-zik. Én ha lehet akkor csak a Daily-k miatt megyek be Showdawn-ra, ugyhogy nekem a legtöbb fejlődést Free Roam-ban meg Online Story küldetések alatt szereztem.

    Amúgy GTAO-ban 6 év alatt, jeleng 790-es az egyik karakterem, az évek óta nem használt másik pedig talán 256, De ezzel se játszok már egy jó ideje csak nagy ritkán (én a GTAO-t még 360-on kezdtem el).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák