Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz gyugyo79 #3250 üzenetére

    Mind a Bolas, mind Bounty Wagon nagyon jó szolgálatot tett eddig nekem. Mivel az ismerősök többsége ismét szétszéledt különböző játékokba (Destiny 2/Forza Horizon 4 NFS Heat), így egy jó ideje ismét soloban nyomom. Általában ha úgy döntök, hogy élve viszem be őket akkor max. 4 célpontot választok, mert azt az esetek 80%-ban könnyen tudom kezelni (a maradék 20% mikor ad rá 4 percet, hogy összeszedjem őket, vagy amikor megérkezek akkor 4-en 6 fele futnak :D). Ilyenkor hármat gyorsan elkapok Bolas-sal a negyediket meg lábon lövöm így lassabban tud futni, ha nem sikerül időben megkötözni (de komolyan, van olyan nem egyszer, hogy Usain Bolt-ot megszégyenítő rohan el a célpont :DDD).
    6-os célpontot élve, eddig egyedül talán háromszor sikerült bevinni.
    A Bounty Wagon-t meg mindig lehívom ha már kettő célpont van.

    A Bolas-os Daily-nél nem nagyon lehet elveszíteni, mert nem kell eldobni azt. Kontrollerrel én úgy csinálom, hogy Bolas-sal a kezemben nekifutok és mikor ott vagyok akkor lenyomom a lövés gombot, ekkor ugye a földre löki, aztán ha fel áll akkor megint és meg is van a 2 Bolas Takedown.
    Plusz a Bolas nagyon jó a, sőt kiváló a "Day of reckoning" Free Roam Event alatt.

    Amúgy ha már Legendary Bounty, a heti az utolsó a 10-böl, vagyis jövőhetén már nem lesz új célpont. Illetve javítva lett a hiba, hogy nem letehet Lootolni a Legendary Bounty-k alatt az NPC-ket (legalábbis az előző kettőnél nem lehetett). Valamint a mostaninál, lőjetek ki a medveketrecek ajtaját, és nézzétek végig az az egészet.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák