Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz gyugyo79 #7414 üzenetére

    Gondolom a Legendary Bounty-ra gondolsz aki most Etta Doyle. 48 percenként lehet megcsinálni, őket és folyamosan nehezedik amíg el nem éri az 5*-os nehézséget, ezután már nem nehezedik tovább.
    Ilyenkor már a célponton/célpontokon kívül, nem jelez mást, illetve pár nagyon erőssé és pontossá teszi az ellenfeleket (sok kell beléjük, nekik meg nagyobbat sebeznek a fegyvereik.
    Én az összes eddigit megcsináltam egyedül szólóban, húgy hogy az összes élve lett szállítva, és azt mondom, hogy a mostani talán a legkönnyebbek egyike.

    Itt is mint minden más olyan küldetésnél ahol az lehet egyedül, vagy többen is megcsinálni (posse-ban értve), szinte mindenki ugyanannyit kap. Egyedül talán a leader az aki 10%-al több pénzt vihet haza.

    A fegyveres részhez meg, igazából játékosfüggő. Ugyanis van olyan aki ezt tartja jobbnak, van aki szerint meg más. Rá kell érzeni. Plusz ugye más lőszer típussal, másképp is viselkednek. Én Revolvernél a Schofield Revolver-t és a LeMat Revolvert ajánlom, Pisztolynál most már a Volcanic Pistol-t használom (Gunslinger Choice kártya esetén), de amúgy szerintem mindegyik pisztoly jó. Rifle-nél igazából én csak a Springfield Rifle-t használom, mert bár minden lövés után kell bele lőszer, de Express szerepel nagyon erős. A Bolt Action Rifle is jó mert bár gyengébb, de nagyon pontos tud lenni, de számomra a lövések között idő annyi mint amikor a Springfield-et újra töltöm. Sniper Rifle esetén én a Rolling Block Rifle-t használom mert itt egy lövés bárkire és meghal, (Express lőszer esetén) bár a Carcano Rifle esetén meg kettő lövést is le tudsz ennyi idő alatt adni.

    Repeater-nél meg én kizárólag a Lancaster Repeater-t használom.
    Shotgun-nál nincs számottevő különbség így én ott az Ultimate Editon-el ingyen elérhető Pump-Action Shotgun-t ajánlom. Bár közelharcra az akár dupla Double-Barrelled Shotgun is nagy pusztítást végez.

    Ami viszont még nem csak ajánlott, de kötelező az a Varmit Rifle, nyíl és a Tomahawk.

    A Varmit az általában egy kisállat lövő fegyver lenne, de köszönhetően (bár Online-ban már nerfelve van de még így is jó) a gyors tüzelésnek és a pontos lövéseknek, fejlövés esetén nagyon jó még mindig. (igaz minden más fegyver fejlövés esetén halálos, de ezzel tudsz közepes távolságra pontosan lőni.

    Illetve ugye a nyíl a hangtalan öléshez, vadászathoz a Tomahawk meg az azonnali halálhoz jó (csak ne felejtsd el felvenni utána).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák