Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz F_Peter #6807 üzenetére

    Persistent Posse-ban vagy behívod a többieket vagy csatlakoznak ha Open-en van. Ha már bent vannak akkor csak akkor tudnak belépni bármikor ha a posse leader elindítja azt, ráadásul ilyenkor másik lobby-ból is be tudnak lépni (át is rakja ilyenkor őket ilyenkor abba a lobby-ba ahol a leader van).

    Viszont van kettő fontos korlátozás! Az egyik, hogy egy persistent posse-ban maximum 10 tag lehet bent. Bent lévő tagnak számít az is aki nincs fent online. Vagyis ha valaki nem tud belépni a posse-ba az azért van mert megtelt ez a 10-es lista. Ilyenkor valakit a Posse Members listából ki kell kick-elni.
    A másik, hogy egy játékos maximum 5 persistent posse-nak lehet tagja. vagyis ha nem tudsz belépni valaki posse-jába pedig van nála hely, akkor neked kell kilépni valamelyik posse-ból.

    Mindenki a saját táborát tudja fejleszteni, még ha nem is a saját posse-jába van bent. Egyedül ami látható a többieknek, az sátor fejlesztés.

    A Bounty Hunter pedig tényleg a leglassabban elsajátítható Role, föleg, hogy bugos is. A leggyorsabban a Collectorral lehet fejlődni és pénzt gyűjteni. A Trader meg csak eladáskor hoz pénzt. XP-t meg az eladáson kvül adományozáskor, és resupply-kor kap az ember (viszont ezt pl. egy 7 fős posse-ban csinálva, ha zsákot kell behozni akkor az 7*500/625XP mindenkinek).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák