Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    Nah én 178 órával lettem a lantot :) Érdekes száj ízt hagy maga után a program,egyfelöl büntet a grafika,a tájegységek,a terület mérete,a realisztikus fizika,a jól átgondolt föküldetések,és az irgalmatlan mennyiségü tárgy amit cipelhetünk.

    De nem nagyon tudok kibékülni azzal hogy a program az első 25 órában próbálja elhitetni hogy egy realisztikus vadnyugatot mutat be,de beleronditva jönnek a "zombik",ráakadsz van horn mögött egy embertestü disznóra aminek szárnyai vannak,és az éjjeli órákban megjelenik egy "szellem gőzmozdony" (egy átlászó vonat füstböl)

    Mindezek mellet meg érzödik hogy nem maradt sok idő a program befejezésére,az indiánok extrém háttérbe vannak szoritva,nem beszélve a néger rabszolgákról (alig egy két kis 10 perces küldetésekben tünnek fel) Akiknek ezekben az időkben nem ennyi volt nyilván a szerepük.

    De ugyanakkor meg a legendary vadászatott tulzóan tultoták,,egy felesleges fecsör,ugyanis a megszerezett börökböl ugyan tudunk mindenféle csini ruhát craftolni,de ha olyan területre tévedünk ahol ellenenünk dead or live-van ott a lawman-ok ugyan olyan sebességel le tudnak szedni,nem érzödik hogy a karakter jobban birná,ráadásul ilyenkor az auto iam is kihagy,max a dead eye ment meg (ha van).

    Másik nagy probléma a ló,,,ugyanis az életben nem simogattam annyit állatot,mint azt a rohadt lovat,még is mindig hisztizik meg ledobál minden apróságért,ezt nagyon nagyon tulzásba vitték,egy 2005-ös Gun játék lova nekem bőven elég lett volna.Nem beszélve arról hogy sokszor egy 1 méteres esés után döglödik.Lövésekkor még ennyi idő után is fél+ az állatoktól is (azért ez nem egészen igy müködött a valóságban) Az "A" gomb unalomig nyomkodása már nagyon kinlódás lesz ennyi óra játék után,néha a ló el sem indul,,néha meg kilővi magát és fejjel neki megy a fának,ilyenkor analogra sem reagál.
    Ajtót egyetlen egyet sem tudtam berúgni,ennek értelme sztem nincs is,de a bandanának sincs,ugyanis witness-be kapcsol a gép és jön a wanted hiába tesszük fel.

    Amit nagyon hiányoltam hogy a játékban egyáltalán nincs érzelmi karakter fejlődés,és nincs is ratio-nk (erre már kitértem egyszer) Lehetünk mi kenyérkeresők,elismert bünözök,sheriffek,rablók,a társaink a táborba ugyan olyan közönnyel köszönnek,és ugyan úgy kötnek belénk a leg jelentéktelenebb figurák is.
    Az öröm lányok kihagyása sem bocsánatos bün,ugyanis az akkori Amerika maga volt a szenny ilyen téren,a bordélyházaknak hatalmas prioritása volt,nem egészen annyi hogy bejön egy lány és megfürdet.
    A pozitiv negativ mérce kb a játék háromnegyedéig nem is müködik ,tehát lehet köszöngetni mindenkinek,de bizony felfelé nem akar majd menni csak lefelé (ennek sem látom értelmét)
    Ha valaki feldühödött ránk azt esély sincs csillapitani,pedig a funkció gomb megvan (defuse) ,csak nincs hatása,100% a konfrontálodás,még abban az esetben is ha Saint Dennis-ben egy ember elénk sétál és csak meg simitjuk a lovunkkal.
    Az O'Driscoll féle kis kempek megszüntetése is felesleges,hisz többe kerül a hús mint a leves,nyilván unalom üzönek rakták bele,de kb még minuszba is jövünk ki az irtásukkal.(löszer,gun oil,horse tonic stb) ennyit meg ugye sokszor nem ad.

    Vártam hogy ezen hibák része javitásra kerül de sajnos nem,a Rockstar nyilván az online-al van elfgolalva,tehát ezek java része már igy marad.

    De mindent összevetve egy nagyon-nagyon jó játék,és bármikor többet ér bármelyik Ubisoft-os 15-16 éveseknek készült újra skinezett játékánál.
    Ez egy egyéni vélemény és nem érzelmi alapú,ugyhogy megkérlek benneteket ne bombázzatok a "nálam semmi baja,nekem ilyen nem is volt,az nem úgy van stb" hsz-ekkel.
    Én 178 óra játék után ezeket tapasztaltam,a legendary vadászatból nem csináltam csak kettőt,egyáltalán nem érdekelt (a horgászat meg egyenesen irritált,nagyon rosszul lett kivitelezve) ,viszont az összes csontot,rejtett aranyrudat,térképeket,rejtett fegyvereket stb felszedtem :)

    Ui. A GUN zenéje nekem jobban tetszett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák