Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Major Lion #5012 üzenetére

    Furcsa... én úgy éltem most ezt meg, hogy akkor mentem tovább sztori küldit, ha minden stranger, side activity stb.. le lett pucolva. Sőt annyira figyeltem a honoromra, hogy minden hibánál nyomtam egy load game-t. Elég sűrűn is mentettem. A challengek nem idegesítettek (bár a herbalist, bandit, treasure, gambling még hátravan). A többi kész. Pl. a 3. chapter vége k*rvára tetszett. A 4-nél már kezdtem nyafogni. Azt éreztem, hogy rettentően idegesít ha meghalok, vagy elesek a lóval..vagy bármi. Kb. dühös lettem rá. Na onnantól valahogy kezdtem az egész sztorit l*szarni. A strangereken kívül skippeltem mindent. A chapter záró küldik videóját néztem csak meg.
    Aztán ahogy lejutunk a sivatagba megint kicsit felfrissültem... mehettem studyzni, nyúzni.

    Nekem az a szokásom, hogy csak 1 játékkal játszom. Amíg az nincs kész, addig nem megyek át másra. RDR elég nagy falat ahhoz, hogy más cím is menjen mellette. Szerintem csak megcsömörlöttem. De nem csak én vagyok így a csapatból. Többen vettük meg közvetlen ismerősök....és más is panaszkodott rá, hogy a ch5-től fogva egyszerűen abban sem biztos, hogy tovább viszi. Onnan azért még legalább 20 óra a vége, ha csak a főküldiket nézzük.

    Én a gyenge játékokra sem szoktam azt mondani, hogy szar. Ez meg aztán pláne nem. Ennél rosszabb, kevesebb stb.. játék sose készüljön. Én 2 éve már platinázom a játékaimat....de ez most még nekem is kérdőjel.
    Furcsa, hogy ezeket pl. a GTA V-nél nem éreztem. Igaz...annak a platiját is elengedtem.

    Meg nekem vélhetőleg a western téma is közrejátszott. Egy GTA VI-nál lehet, hogy nem duzzognék.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák