Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
Nagy ma délelőtt a csend itt.....megjött a global stabil és mindenki frissít?
-
zolnagy
őstag
Ma rakattam a telóra egy üveget, de nem ér ki a széléig. A mobilshopos ürge azt mondta, hogy ez való rá és azért nem ér ki, mert lekerekített az üveg. Ez így van, vagy nem? Köszi!
Kép: [kép]
-
zolnagy
őstag
válasz alpe1503 #11109 üzenetére
Akkor szimplán csak hazudott. Vagy nem tudta, vagy neki csak ilyenje volt...
Nekem ez a csináld magad dolog sose sikerült a fóliáknál, ezért nem is próbálkozom már vele.
Kijelzőt cseréltem már több telóban, de ez a fólia nem az én műfajom.
Ha legközelebb kell, azért majd lehet megpróbálom. Mindenesetre köszi a linket.[ Szerkesztve ]
-
alpe1503
csendes tag
válasz zolnagy #11110 üzenetére
Valószínű csak ilyenje volt. Szívesen, többfélét linkeltek már Aliról is. Keress rá. Kb 500-1200 ft kintről, ennyiért itthon kb. felet kapsz. Megéri esetleg kettőt is rendelni, ha az egyik mégse sikerülne.
"Valami nem attól lesz új, hogy még nem találkoztál vele, hanem hogy mindig mást veszel észre benne."
-
addikt
Ezt a rezgést direkt csinálja a telefon ha hozzáérek?, pedig kikapcsoltam hogy ne rezegjen, de akkoris rezeg.
-
starr
őstag
-
-
pcnet
addikt
Basszus én meg MIUI9-et vártam, hátha... Nem tudok megbarátkozni a telefonnal, de leginkább a MIUI-val. Hétvégéig már nem akarok várni, inkább feldobom Hardverapróra meg Jófogásra. 4 naposan talán el lehet még adni kis buktával. Felhívom WayteQ-et, hogy akkor most meddig is garos, szeptember 11ig vagy november 17ig. Aztán ha tudok tudtit, lövök pár képet és meghirdetem.
Köszi mindenkinek a segítséget! További kellemest és bugmentes frissítéseket!
Sziasztok!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
addikt
Micro SIM-ről Nano SIM vágásnál tényleg le kell vágni a SIM fémes felületből is?
UI: Sajnos a szolgáltató azt mondja Nano SIM-et nem ad (BLUE Mobile, csak elérésre van a kártya, de a szám már vagy 17 éves), a másik kártyát meg nem akarom vagdosni, mert céges (illetve cserélni se ha nem muszáj).
UI2: kidnou: felhívtam őket, azt mondják nem lehet, de közben meg olvastam hogy van rá mód
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki próbálta ezt a ROM-ot? [link]
Camera MOD: [link]
Camera MOD v2: [link]
Nekem a MIUI9 is gyors mint a 8. Az zavar hogy kis módosításokkal,de ugyanúgy néz ki mint a 8. két fájlkezelő van és a 8-ban megtaláltam a Boot,loader állapota menüpontot,míg a 9-ben nem.
RR vagy a LOS14.1 jobb Redmi 4X-re?
[ Szerkesztve ]
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok, nem úgy volt hogy ma kijön a módosított 9.1.1.0?
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
törölt tag
Kiprübálom a MIUIHU-t.
Kinyitottam a bootloadert,majd a MIUI Multitool programmal telepítettem a TWRP v3.1.1.0-át. (Recovery belépéskor kért valami kódot,de cancel-re nyomva bejött a menü,majd telepítem a MIUIHU 7.11.16-ot. Remélem beválik! Telepítés végén volt valami unknown command piros színnel,de gond nélkül bootol a rendszer.
UI: Nem kellett volna,valamit kikapcsolnom a TWRP-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
válasz zolnagy #11122 üzenetére
a következőt próbáld meg, ezzel 10-ből 9 fóliát bubi nélkül fel lehet rakni garantáltan!
bemész a fürdőbe, és megnyitod a zuhanyt, forróra állítva. Ha állítható a zuhanyod, akkor lehetőleg a vizet porlaszd vele.
Zárt ajtó, zárt ablak.
3-5 perc alatt csinálsz egy olyan gőzkabint, ahol garantáltan nem lesz porszem a levegőben.
Ekkor kell felrakni a fóliát. Már csak a pozícionálásra kell figyelned, de ugye a fólia többször felrakható, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Csak ne engedd rá végig, hanem húzd vissza, ha ferde.
Nem baj, ha párás lesz a kijelző, sőt az a legjobb. A víz kiszárad alóla hamar![ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
tobias40
veterán
Én is frissítettem a 9-re de eltünt pl. a gps widget kapcsolója!
Ezt hogyan tudom visszarakni,widgetek között nem találom.. -
hege21
aktív tag
Az új Eu. rom-on tökéletesen működik az arcfelismeréses nyitás 😊
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Viber nem jelez csak ha felélesztem a kijelzőt. Az összefoglalóban írtakat megcsináltam kivéve ezt a suhints lefelé az ikonon hogy lakat legyent nem mert nekem arra semmi nem történik. Ötlet? -
mpo
veterán
Global stabil 8.5.4 van.
Amit délelőtt kérdeztem, tudna valaki válaszolni?
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
Sprinti83
tag
Furcsák ezek a 4xek.Valakinek egyfolytában minden baja van vele valakinek meg semmi.Èn feldobtam rá a 9-et a letöltős linkről amit valamelyik nap feldobott valaki de nem igazán tünt fel ,hogy hiba lenne benne.Aksi kb ugyanazt tudja,gyorsaságban mintha kicsit gyorsabb lenne.Örültem volna ha van valami kinèzet módosítás vagy egyèb újdonságok de be kell hogy èrjem az osztott kèpernyővel.Továbbra is èrdekelne pár dolog amire nem kaptam választ.
1.gyári backup progi ha a 8ason csinálok egy mentèst a 9esen vissszálìtható teljesen?
2.9-ről 8-ra downgrade működik gyári frissítő progival betallózva vagy tègla lesz vagy el se indul?Egyèb visszalèpèsre van lehetőség rootal,costum recoveryvel?
3 .Stabilról tudok váltani devre ( betalózva )az update progival?(root,BL nyitás nèlkül)
4.devről vissza hogy tudok állni stabilra?
Köszi ha válaszol valaki -
Lordus
senior tag
ez pára. szerinted pl a trópusokon nincs telefonjuk az embereknek?
ettől semmi baja nem lehet, nem cseppfolyós, hanem "légnemű". a lényege a por megkötése.
Egyébként még soha nem fordult elő, hogy zuhanyzás közben hívtak volna és felvetted?DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Attipapa
aktív tag
válasz Sprinti83 #11142 üzenetére
- A 8-as mentést felrakhatod a 9-esre, de a Rendszerbeállítások közül a Beállítások-ból vedd ki a pipát. Ezt ne állítsd vissza. A többi mehet,nem lesz vele gond. A 9-essel már nem fogsz tudni ilyen mentést csinálni mert töredékét menti csak az alkalmazásoknak, úgyhogy erre a 8-as mentésre nagyon vigyázz. Én is azt használom a 9-eshez, ahol adatbeállításra is szükségem van az alkalmazásoknál.
- Csak fastbootal tudsz visszamenni 9-ről 8-ra
- Stabilról devre nyugodtan updaterrel mehet, csak data elvész. (itt jön a mentésed)
- Vice -versa
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs