Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Camera 2 API, miatt a rootolás után, az ota nem fog menni?
-
HUTCHDB
nagyúr
Sracok!
Az aprora valo adasvetellel kapcsolatos kommenteket hanyagoljuk!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ofesz
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom én is egy ilyen telefon vásárlásán, viszont a GPS-ről a teszt nem sok jót írt, erről tudtok bővebben egy kicsit, hogy milyen stabil, illetve a B20 hiánya mennyire okoz gondot?Köszi!😊
-
bozarjoska
őstag
válasz batai15 #3861 üzenetére
Nem. De pl vehetsz olyan töltőt ami mindkettőt tudja.
Ilyen van itt pár embernek, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
mgaben
senior tag
válasz bozarjoska #3862 üzenetére
azaz, nekem is ilyen van. bár én csak gyorsat használtam eddig.
@ofesz! GPS tökéletes.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
ofesz
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
-
candle-light
csendes tag
válasz bozarjoska #3862 üzenetére
Hopp, ez nekem is jól jött, köszi.
Megfordult a fejemben, hogy kéne valami ilyesmi. Ez lehet hülye kérdés lesz, de hosszútávon mennyire tesz/nem tesz jót az akksinak, ha csak gyorstöltéssel töltöm? Vagy fölöslegesen problémázok? -
kigyi_23
addikt
A mai beta-ból lehet lesz egy fix még, mert sokaknak problémás ahogy látom. Én nem merem felrakni
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mgTerminator #3870 üzenetére
Itt olvashatsz a hibakrol.
Pl. boot loop, nem mukodo tarcsazo...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Karavik #3872 üzenetére
Igen, biztos voltam benne!
Egyebkent nekem megint a jelzo hangokkal van bajom.
Az outlook az istennek nem mukodik normalisan, igy varnam a frissitest!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mgaben
senior tag
válasz HUTCHDB #3873 üzenetére
Mix2-re nem írják, hogy felfüggesztve:
MIUI9 8.4.12 Teljes listaKínai ROM Megyjegyzés:
1. Mi 5, Mi MIX, Mi Note 2 frissítés felfüggesztve váratlan újraindulások miatt
2. Redmi 4A és Redmi 4X frissítés felfüggesztve képernyőzár jelszó után rossz értesítés volt kint
3. Redmi Note 5 frissítés felfüggesztve kamera hibák miattGlobal ROM Megjegyzés:
Mi 5, Mi Note 2 és Mi MIX frissítés felfüggesztve Android O tesztek miattMIUIHU ROM Megjegyzés:
A MIUIHU romok felfüggesztve a héten, jövőhéten újra jövünk, legyetek türelemmel! Köszönjük!forrás: miui magyarország
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
-
batai15
félisten
Sziasztok, be léptem a klubba. Remélhetőleg tovább fogja bírni nálam mint az s8.
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, mától én is Mix2-n tolom
-
batai15
félisten
Egyenlőre nem tudom ki próbálni, valamiért nem tudom újként beállítani a telefont, lehet ebből az lesz hogy újra kell húzni rajta a rendszert.
-
mgaben
senior tag
válasz batai15 #3887 üzenetére
Ha a webes oldalon az accounjaban ott a telefon szerintem nem. Bár nem vagyok teljesen biztos a dologban.
Ugye pont ez a lényege a dolognak, hogy ha ellpojak nem tudják feltorni. MiFlash meg csak nyitott loader-el. Azt nem tudom van e.Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Zyrius
aktív tag
És ha már ilyen sok az új klubtag, én is csatlakozok 2 napja váltottam IOS-ről. Egyelőre a gesztusvezérlés nagyon hiányzik de ha jól láttam ez oreo-val már meglesz itt is.
Szerintetek mennyi idő lehet még mire mókolás nélkül felrakható lesz az újabb android verzió?
Néztem ezt a stable beta verziós témát is, de nem értem 100%-ban, hogy mit hogyan kellene csinálni, inkább el sem kezdem.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
batai15
félisten
A téma app használathoz hogy kell át állítani a régiót?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Remélhetőleg az akku kompenzálja a gyengébb kamerát.
Eddig tetszik amugy az s8 melett
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs