Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Bl nyitás nélkül itt nem lehet TWRP-t felrakni mint a Xiaomi redmi note esetén, majd romolgatni?
-
nagyúr
Hát kollégák minél több tesztet, videót nézek a telóról, annál elkeseredettebb vagyok. Se vizet, se port, se ütést nem bírja(mondjuk én nagyin vigyázok a telómra, Mi3-am is majdnem patika), kamera gyengusz, jack nincs, bár az megoldható egy átalakítóval, csak azt is hordozni kell. 3000-s akku, míg egy Redmi 4x-be van 4000-s. Hmm.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz KaiotEch #4303 üzenetére
Olvasod a tieden kivuli hozzaszolasokat?
Az ittenieket, amit felhasznalok irnak a mi mix 2 -rol (es nem a mi mix 2 S-rol) ?
Nem az eltorzitott tesuteket kell nezegetni...szerintem.
Akku pazar, kb. duppla annyit bir mint egy samsung s8., mint tegnap este irtam 7-8 oras SOT van. Ha az nem eleg, akkor max 1-2 keszulek maradt, ami ettol tobbet tud.
Kamera nagyon jo! Pl. ugyanaz a modul van benne, mint a kamerakiralynak kikialtott huawei mate 10 pro- ban.
A video is jo, de a hanggal - zajos helyen - vannak gondok. (Visszhangzik)
A vizallosag soha nem is volt ennek a keszuleknek a tulajdonsaga, nem is ertem ezt miert hozod fel.
Hmm." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
belan
addikt
válasz KaiotEch #4303 üzenetére
Mondj egy készüléket ami bírja nagyon a ütéseket ?s8 s8plus sokkal kevesebb ütéstől is betörne mint mi mix 2 vagy 2s . Kapsz hozzá egy jó gyári tokot és veszel egy jó minőségű üveg fólia és védelem meg is van .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz Viper26 #4308 üzenetére
Szerintem a HUTCHDB kolleganak bőven van viszonyítási alapja nem ez a első csúcs telefonja ,van a családban akinek s8 van és jobb üzem időt produkál a mi mix 2 mint s8 ,ebbe árba mi mix 2 verhetetlen külsőre belsőre ha mondanom kellene egy telefont ami nem sokkal drágabb mint mi mix 2 és kameraban jobb meg kijelzőbe és ip68 az csak LG v30 ami picit jobb választás talán de miui szerintem jobb mint a LG kezelőfelülete.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Viper26 #4308 üzenetére
Szerinted pl. itt a mobilarenan a tesztek minden esetben helytalloak?
Inkabb neveznem - ahogyan te fogalmaztal - iparinak (iparszeruen, futoszalagon gyartottnak) mint szepen kimunkaltnak.Nyilvan tokeletes mobil nincs.
De az, hogy egyes markak tesztjeinel ott virit epp annak a gyartonak a reklamja, es (ha gyengebb is, akkor is) ajanlott kategoriaba soroljak, az mar beszedes.
Ugyanilyen a kulfoldiek kozul pl. a mobilfotos tesz oldal.
Egy szavukat nem hiszem el.En igazabol magamnak hiszek (nyilvan vannak prefefenciaim, es tudom, hogy kell kompromisszumot kotni), igy arrol igen is van velemenyem, ami mar volt.
Hulye nem vagyok, nem csereltem volna le az iphone x-et, a mate 10 pro-t, a note 8-at, ha azok jobb keszulekek lennenek szamomra.A miui kiforrott, nagyon szepen megbizhatoan mukodik, smooth a rendszer. A telefont tobb mint fel ev hasznalat utan is gyonyoruek tartom kulsore.
A kamera nekem nagyon nagyon jo kepeket keszit, jobbat mint egy note 8, es egy s8, igy azzal is meg vagyok elegedve.Az akku nagyon jol birja a telefonunkban, a tegnap szoba kerult S modell is minimum hozza ezt a szintet, szerintem a processzor miatt meg egy 5-10 %-al tobbet is fog tudni, erre a gsmarena ebben lehuzza...
Szoval ez a velemenyem ezekrol a fizetett (szponzoralt) "fuggetlen" tesztekrol.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz KaiotEch #4315 üzenetére
Van, akinek bejon, es nyilvan vannak, akik valamiert nem szeretnek bele a telefonba, vagy olyan hibaba buknak bele, ami oket zavarja.
Remelem, neked tetszeni fog!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
niklebi
senior tag
HUTCHDB Kellene a segítséged. Nem tudom bekapcsolni a Google camerában a camera.use..photos beállítást. Ezt írja: "Property cannot be changed, already set via setprop!" Valamit be kell kapcsolni, vagy kikapcsolni, és mi az? Ebben tudnál segíteni. Ez van a telefonon. GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.1. apk
-
mgTerminator
veterán
Mi fiókkal kapcsolatban, most hosszabbítottam meg 1 évvel a 20 gigámat és egészen pontosan 3463 Forintot fizettem. PayPal-en keresztül utaltam a Mi fiók számlájára 98HKD - t utána fizettem vele és kész.
-
nbg
senior tag
Sziasztok, tudnatok ajanlani egy type-C -> type-C + 3,5mm jack atalakitot, ami biztosan mukodik mix2-vel?
(Magyarul amivel egyszerre megy a toltes, es a kis jack-es fules is)
Elore is koszi!I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
MODERÁTOR
Egy új project kapcsán(konkrétan egy új gyárat húztak fel) vannak nálunk a cégnél a németek. Az imént szóba kerültek a telefonok annak kapcsán, hogy egyik egy P20-al szaladgált a héten(eddig S6 volt neki), amiről kiderült, hogy céges mobilja. Azt kérdeztem tőle, miért nem Pro-t vett, hát azért nem mert ezt állta a cég. De rossz neki.
Aztán mondta, sajátnak most egy Mix2S-t venne.
Ennyi
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
muszi0521
aktív tag
Tokot milyet használtok ? Ami volt a dobozban az elég durva !
-
P.Miki
csendes tag
Úraim !
A gyári kamera softwareb max. 8 perc videót hajlandó felvenni utánna leáll. Hogy lehet ezen segíteni?
PMiki
-
nagyúr
Sziasztok!
Páromnak tegnap rendeltünk egy Mi Mix 2-est, kíváncsian várom milyen lesz. Egy Mi4C-t fog váltani aminek sajnos az akksija már érdekes dolgokat művel. A kérdésem az lenne hogy az előző telefonról hogy érdemes az adatokat (kontaktok, stb) átrakni a Mix-re?
Illetve mennyire használható a gyári rommal (Puremobile rendelés ha ez számít)? A Mi4C-n anno cseréltem romot de ezen nem biztos hogy most foglalkoznék vele ha nem muszáj.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a két telefonnal, mennyivel jobb a Mix kamerája?Köszönöm a segítséget!
Més que un club!
-
candle-light
csendes tag
válasz Napfénysüti #4327 üzenetére
Én is onnan rendeltem, OTA-n frissült Oreóra, megy mint az álom. Mivel Lumiáról jöttem (amiről nem lehet csak úgy istant névjegyeket átvarázsolni...), ezért én Outlook fiókot kötöttem össze Google-fiókkal, és onnan hívtam be a névjegyeket. De elvileg Mi-fiók szinkronizálással is lehet ezt, nem?
-
kigyi_23
addikt
válasz candle-light #4328 üzenetére
Nem csak mi fiók szinkronizálással hanem teljes átköltöztetéssel is megtalálod a beállítások menüben. Nagyon tuti a cucc mindent átmásol még a beállítások nagyrészét is (Rendszer menü -> átköltözés) Mi telefonok között ez nagyon hasznos tud lenni
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz niklebi #4326 üzenetére
Akkor valami valtozott, mert most igy all
Egyebkent ma voltam egy uzletebn es 2 -2 kepet csinaltam a huvej 20 es a mi mix2 vel.
Este felteszem valahova." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nagyúr
-
unskillful
aktív tag
Hát nem tudom hogy mi a probléma, de szinte biztosan nálad van valami, mert én már több fél óránál hosszabb videót csináltam vele minden gond nélkül. xiaomi.eu romot használok a 8.4.26-os verziót. Nálam van egy "rövid videó" opció is egyébként. Nem lehet hogy véletlenül azt választottad ki?
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
hatvani
tag
Sziasztok!
Pár napja kaptam meg a új telomat. Sajnos a telenor hálózatán szinte használhatatlan a net. Global 9.5.6.0 rom van rajta. MI lehet a gond?
A segitséget előre is köszönöm
-
őstag
Valamit elállíthattam, és most nem tudom, hogyan kell visszacsinálni. Az outlook nem szinkronizál automatikusan. Ha viszont rádugom a töltöre, akkor rögtön megcsinálja magától. Nem megy energiatakarékos módba és azért sztrájkol szerintem, mert épp az előbb próbaképp 49%-on dugtam rá. Rögtön szinkronizált. Mit keressek??
-
P.Miki
csendes tag
válasz unskillful #4334 üzenetére
Global Stabil 9.5.6.0 van a telefonon.
Én 4K-ban csináltam a videót, friss rendszeren. Nem értem.
Te FHD-ban vagy 4K-ban videóztál? -
P.Miki
csendes tag
Ma sokat utaztam az orszában autóval telefonálva és rengetegszer eldobta a hívást Telekom hálózaton.
Más is tapasztalt már ilyet, mi lehet az oka? -
P.Miki
csendes tag
válasz mgTerminator #4343 üzenetére
Ez ok, de egyetlen más telefonom sem csinálta még ezt...
-
kigyi_23
addikt
válasz hatvani #4346 üzenetére
Nincs az adatforgalommal semmi gond telenoros sim-em is van benne és megy rendesen. LTE+ ahol van is megy nincs vele gond. ofc ahol lakok problémás a Telenor. Igaz engem a Telenor probléma alapból sem érintett, mert vele viszont nem telefonálok
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
hatvani
tag
válasz candle-light #4348 üzenetére
Na jo akkor nálam mi a bánat van? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest