Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz batai15 #4098 üzenetére
Milyen fólia az? Nekem Nillkin Crystal Clear fólia van rajta szinte a kezdetek óta, de egyáltalán nem jön fel, sőt ezen olyan bevonat van, ami kicsit taszítja a koszt, így egy finom törléssel szinte az összes kosz lejön, és nem kell mindenféle ronggyal, meg kis löttyel tisztéra suvickolni a zsír miatt.
-
-
batai15
félisten
Tokból úgy nézem benks amit ajánlasz, van ilyenem átlátszóba, why kolléga gondoskodott róla.
Ha már fent van a magisk, van valamilyen jó ad block? -
batai15
félisten
válasz bozarjoska #4109 üzenetére
Köszi srácok. Tökéletesen elégedett vagyok így a telefonnal.
Egyébként ha lesz rendszer frissítés, akkor magisk Google camera stb miatt hogy lesz a frissítés? Simán rá engedem twrp? -
batai15
félisten
válasz rayoliviero #4112 üzenetére
Értem köszönöm.
Kamera téma konklúzióm.
Szóval általánosan a Google camera jobb , de néha a gyári készít szebb képet, valamit az előlapi kamera képei a gyári kamerával sokkal jobbak,a Google camerával kissé festmény szerűek. -
batai15
félisten
válasz rayoliviero #4114 üzenetére
Nekem mindenben jobban bejön a China, alapból jobb a kamera is mint global alatt. Még fluidabb a rendszer, sok jó dolog van benne.
Stand by jobban bírja az akku, de még nem volt lehetőségem ugyan olyan körülmények között használni a telefont , szóval nem tudom hogy global hoz képest hogyan alakul.
Mindjárt dobok fel képet S8rol, az még mindig picit jobb, de már szerintem nem annyival mint global alatt volt.[ Szerkesztve ]
-
mgaben
senior tag
Bocs, de kicsit off leszek.
Ugye a telóhoz vettem egy blitzwolf töltőt amin van qc3 és 2,4A-es usb port is.
No az asszonynak van egy p9 hujevej amit ezen szokott tölteni, de nem is nagyon tulajdonítottam jelentőséget neki. Viszont ma mondja, hogy 1 nap alatt totál leszívja az akkut a teló. Ma is pl 2x fél óra waze és kakukk.
Tönkre vághatta az neki az akksit ha a qc3-as porton tölti de a teló nem tudja azt? És vajon ezt szervizben meg tudják e állapítani? Mert még garis a teló... Ha nem akkor nem izgulok, beviszem gariba és max cserélik.Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
ATENSÖN, BRÉKING NYÚÚÚZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Péntektől megszűnik a kínai béta/fejlesztői ROM támogatása MIUI10 kiadásáig
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
Szasztok!
A tegnap megszűnő kínai fejlesztői rom bejegyzésben rosszul volt feltüntetve a Redmi Note 3 (eredetiben is). Nem a Qualcomm Snapdragon processzoros frissítése fog megszűnni, hanem az MTK! Tehát Redmi Note 3 MTK (hennessy) telefont a MIUI10 nem támogatja. Szóljatok az érintetteknek!
Köszönjük!
-
Karavik
veterán
Ez így ebben a formában nem igaz. Hivatalos info csak ennyi: [link] a többi csak szabad költészet mindaddig, amíg hivatalosan nincs megerősítve
Lényeg1:
"MIUI will release the last Development/Alpha ROM 8.4.26 on 27th April 2018. Thereafter, MIUI developers will focus on system optimization, which will continue for a period of time. It's expected that the update will be resumed in June and we will keep you updated."
Lényeg2:
"Devices that don't support subsequent major updates:
Redmi Note 2, Redmi Note 3 MTK, Redmi 3 and Mi Pad 2"Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
Scooter74
őstag
Ha minden igaz akkor kint a 8.4.26-s xiaomi.eu heti kiadás.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
niklebi
senior tag
válasz Shyciii #4138 üzenetére
Sőt, volt olyan is aki azt írta, hogy a Titanium Backup sem működik. Igaz a Magisk 16,3-as verzió van a telefonjukon az enyémen meg a 16.0-as, és nem is akar frissülni másikra. Lehet náluk ez a gond. Gondolkodok, hogy mit csináljak. Jó lenne frissíteni, de nem igazán akarok szenvedni sem. Gondolom ha csinálok TWRP-ből egy full biztonsági mentést, akkor a TWRP visszaállításokban viszzatudok menni a mostanira. Ha nem akkor hogyan tudom vissza telepíteni a 8,4,4-es romot?
-
kigyi_23
addikt
válasz niklebi #4140 üzenetére
Vissza tudsz menni, de azthiszem a képernyőzárat ujjlenyomatot stb törölni kell a biztonsági mentés készítése előtt (nem tudom aktuális-e, de régen ezekkel meggyűlt a baja annak aki úgy mentett, hogy be voltak kapcsolva). Majd valaki megcáfolja, vagy megerősíti.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
mgaben
senior tag
válasz niklebi #4147 üzenetére
hát szórakoztam romokkal még az elején. volt twrp mentésem, csak nem tudtam, hogy törölni kell az ujjlenyomat beállítást. utána mikor visszatettem a twrp mentést akkor a pintkód megadás után nem fogadta el a jelszavam.
-
niklebi
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek. A neten hiába keresgéltem sehol nem írták, de régebben olvastam valahol, hogy gondot okozott ha nem törölték, de azt sem találtam meg újra. Akkor most indítom is a mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- Autóhifi
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest