Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz ETiborough #5050 üzenetére
Milyen videó akad? Én nem tapasztaltam ilyet. Pontosabban VC-1 -es kódolással vannak gondok, de azzal lehet Oreo alatt is ...
YT: a gyári alkalmazás is akadozik? Én gyk. Kodi alatt nézek mindent (a Youtube-ot is). Nincs akadás a "pite" alatt. -
bupemko
senior tag
válasz <Adamsky> #5051 üzenetére
Nekem is van 1-2 videó ami Plex alatt akad (Kodi/Plex alatt is), Oreo-n meg nem volt vele gond. Volt full reset is meg tettem be USB-s Ethernet adaptert, nem sokat javult. Remélem, hogy hamarosan lesz hozzá frissítés, mert nekem ez így rosszabb, mint az Oreo volt (+ ehhez még jön az, hogy néha teljesen belassul és olyankor csak restart segített, Oreo alatt nem rémlik, hogy lett volna ilyen bajom, azt csak használtuk és kész). Nagyon megbántam az upgrade-et...
-
ETiborough
csendes tag
válasz <Adamsky> #5051 üzenetére
A gyári youtube alkalmazással nincs gond. Smartyoutube-ban ha pro launcher-el indítom akkor fullhd-ban tökéletesen lejátszik mindent, sőt még 4k is csak picit akadozik, viszont vannak bajok másik videóra lépéssel és újrajátsza a videót, pedig ki van kapcsolva az ismétlés, és amúgy sem tetszik. Lite-ban viszont bármilyen videó minőséget választok akadozik. Olyan, mintha 4k-ban játszaná a videókat, pedig az majdnem olyan mint a gyári launcher.
Ezt a pillanatra megállást nem igazán értem. Ha kodiban elindítok egy filmet, pár másodperc múlva megáll egy pillanatra, elsötétül a kép azután már nem csinálja. YouTube szintén, de az ritkábban. 8-as androiddal nem voltak ilyen bajok.
Netflixet, hbo-go-t nem használok, így arról nem tudok nyilatkozni, de oreo-val soha semmilyen anomáliát nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz ETiborough #5054 üzenetére
Nem valami kadenciahelyes lejátszós probléma? Frissítési frekvenciát vált a filmhez igazodva. Oreo alatt nem tudott ilyet.
-
<Adamsky>
nagyúr
Programozható gomboknak és/vagy dedikált play/pause gombnak jobban örülnék ...
Más infó nincs az új jövevényről?(#5054) ETiborough
Na, majd ránézek már erre a SmartYouTube-ra. Bár, ha csak azzal van a gond, akkor az nem feltétlen a box hibája. Egyébként mi ez a light és pro izé? Kodi alatt jó a YT? -
RealZuperman
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Xiaomi Redmi Airdots BT fülest párosítottam a box-szal. Hol lehet beállítani, hogy a hang és a kép szinkronban legyen? Van nagyjából 1mp késés a hangnál. 8-as Android esetén be lehetett állítani késleltetést, a 9-nél nem találom. -
Bear
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok olyan távot ajánlani a boxhoz, ami nem kattog olyan hangosan, mint a gyári?
-
titán
-
Bear
aktív tag
válasz Gubek-Einste #5059 üzenetére
Köszönöm, eszembe se jutott. Most feltettem, tökéletesen működik
-
Pavua
csendes tag
Na sikerült a acestream-et beizzítani a https://tv.aptoide.com/ ról telepített acestream android tv verzió működik.
Már csak a telenoros mytv kellene. Remélem tudtok segíteni. köszi
-
Pavua
csendes tag
köszi, közben rájöttem és pont meg akartam írni. Annyire belejöttem a sideload-olásba, hogy nem vettem észre, hogy van mytv otthon, ami nem azonos a mobilossal és a legjobb, hogy ez elérhető a mi gyári play store-ból.
köszi mindenkinek.
Minden működik, ahogy terveztem, nagyon király.
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Múlt héten sikerül egy MiBox S készüléket beszereznem. Minden f@sza, minden jó...
DE! Feltettem az Google play-be található iptv alkalmazást, ahol sikerült is tv-t nézni, epg-t is sikerült hozzá beizzítani! Kényelmes is, mert a táviránytó le/fel gombjával csatornát váltok... tehát mintha egy set-top-box lenne. Viszont, egy idő után (ez változó) belassul az egész. A csatornaváltás nehézkes/gondolkozós, van mikor teljesen elsötétül a képernyő... nem reagál a távirányítóra, az epg is egy másik csatornán ragad meg. Kényszerleállítással kilövöm és utána ismét jó egy darabig. Van szerintetek erre valami megoldás?<-ajánlom magamat->
-
Levente1991
tag
Sziasztok,
felteltepítettem én is ezt az Acestream appot, de az ilyesforma tévézésben nem vagyok otthon. Magyar nyelvű adókat csak akkor tudok hozzárendelni, ha van bármilyen előfizetésem (jelenleg Telekom családi csomagom van 80+ csatornával), vagy van rá valami más okosság, amiről még nem tudok?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Luissimo
veterán
mondottam volt hogy NEM.
veszel egy távirányítós konnektort, vagy wifist és tökre kikapcsolod.
de amig meg nem veszed meg, addig veszel próbára egy kapcsolós konnektort vagy hosszabbítót és megpróbálod van e különbség.
Vagy kihuzod a zsinórt, basszuskulcsHidd el, hogy vanbizony.
-
Steve1207
veterán
Vagy fejlesztői beállításokban bekapcsolod, hogy soha ne kapcsoljon ki, sima beállításokban meg minden alvó cuccot leveszel róla. Így hónapokig elvan az összes alkalmazás lassulás nélkül. Kikapcsolni fölösleges, mert ha alvóba rakod utána ugyanúgy belassul idő után a rendszer.
.
-
gery2123
őstag
Nekem ugyan mi box 3 van, de nálam ez segített!
Bekapcsoltam a HDMI cec lehetőséget (ugyan nem cec képes a tv) és kikapcsoltam minden automatikus frissítést (rendszer, play store..)
Így az addigi alvó módbol felélesztés hiba megszűnt és nem is lassul be. Egy éve hogy így használom, ha a Telenor my TV csak úgy kikapcsolom a boxal együtt majd a boxot be, minden megy mint egy tv esetében.
Egy próbát megér.
-- PSN_ID: GerY2123
-
onetwo
tag
válasz Luissimo #5069 üzenetére
Ne idegeskedj, még elejtesz valamit...
Mondottam volt, kikapcsolni (távirányítóval) "csak" alvó módba lehet...
Értettem amúgy hogy mit írtál (köszi a segítő szándékot), de azért hogy még távirányítós/szuper-wifis elosztót vegyek még emiatt, annyit nem ér az egész.<-ajánlom magamat->
-
Steve1207
veterán
Eszközbeállítások - Képernyővédőnél van egy alvó mód. Az biztos, hogy a fejlesztői nagy hatással van rá és akkor tuti nem kapcsol ki utána, de én ezt is ki szoktam nyomni (bár alapból csak itt átkapcsolva ugyanúgy lement alvóba meg belassult nekem).
Nekem ez segített, a tegnapi film is ugyanott áll minden akadás nélkül, ahol megállítottam. IPTV-s dolgokat gond nélkül tudok mindig nézni lassulás nélkül.[ Szerkesztve ]
.
-
kriszrap
tag
Sziasztok van 1080p tv azt vettem észre horizon go nál hogy laptopon szebb a kép mint tvn ez miért lehet pixel sűrűség miatt?
-
dolon75
senior tag
Sziasztok!
Van itthon egy MI Box 4-ünk, és Windows 10-et szeretném rá kivetíteni.
A Samsung TV-en egy úgy ment, hogy a windows-ban kapcsolódtunk hozzá, és kész.Az MI BOX 4-et viszont nem találja a Windows 10 a "Csatlakozás" ikon megnyomásakor.
Telefonról tudok a boxra küldeni tartalmat.
Lehet, hogy ez nem fog menni? Tippek, ötletek?
köszönöm
DolonPa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
vampire17
addikt
válasz Steve1207 #5070 üzenetére
nekem is a fejlesztoi modban az alvas kikapcsolasa segitett a lassulason.
Illetve nekem meg volt olyan problemam is, hogy elfelejtette/lecsatolta a box a bt-s taviranyitot.. Ezzel az volt a gond, hogy mivel nem volt taviranyito, felebreszteni sem lehetett.. csak a "hard reset" segitett.
Miota kikapcsoltam az elalvast, azota ezzel sincs baj. Jelenleg az egyeduli gond nalam az AC3/DTS hanggal van. 2-300ms-t kesik, barhogy allitom be Plex alatt, de probaltam mar minden mas lejatszoval is... Plex-nel "workaround" ha telefonrol (plex appal) vagy bongeszobol inditom a filmet a mi box chromecast alrendszerevel. Ilyenkor a plex server automatikusan kodolja csak a hangot aac-re, amivel tokeletesen szinkronban van a keppel.
Viszont kicsit macera mindig a telot nyomkodni, jobb lenne taviranyitoval, a nativ plex appban (elvegre azert van...)
Elvileg megoldas lehet meg, ha a Plex serveren "force"-oljuk, hogy akkor is kodolja az ac3/dts-t, ha a klinens tudna dekodolni, de nalam el valamiert nem mukodik (olvastam olyat, hogy elv kiszedtek a Plexbol ezt a kepesseget, hiaba irjuk az a megfelelo profil xml-t akkor is direct stream-et kuld..)
Azert nyitottam ket temat is, hatha lesz valami...
Egyeb altalam hasznalt appokkal minden rendben, nincs hang hiba, szaggatas (Netflix, HBO Go)
[ Szerkesztve ]
-
onetwo
tag
válasz #88470784 #5076 üzenetére
Igen, nagyon jó dolognak találtam a cec-t, számomra ez új (bár azt, hogy miután kikapcsoltam a tv-t, ne kapcsolja ki a MIBOX-ot, azt még nem sikerült elérni... ugyanis a tv nem kapcsolja vissza). Fejlesztői módban bekapcsoltam azt, hogy soha ne kapcsoljon ki de a hibát már magára az IPTV alkalmazásra szűkítettem. Korábban sem tapasztaltam lassulás se a netflix-el sem pedig az HBO Go-val de az IPTV (ami nálam fő szempont most jelenleg) ha 1-2 órán át nézem, belassul és nem lehet csatornát váltani... gondolkodik, szívja a fogát.
Nincs valami alternativa erre az IPTV-re, ami működése/kezelése azonos a szokványos alkalmazásnál?<-ajánlom magamat->
-
amzso
tag
Sziasztok! Mi box S-em és UPC Mediabox wifi routerem van. Gyakran előfordul, hogy ha a Mi boxon nézek valami streamelős videót, akkor a többi eszközön (mobil, laptop) megszakad a net. Ezzel találkozott valaki? A lakás kicsi, a jelszint erős mindenhol. Köszi
-
Luissimo
veterán
miértvan dézsavűm, hogy a MiBox S-re emlékeztet ez Vodatévés kütyü, :
-
TheBerzerker
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a horizon go, csak légegérrel megy, de azt nem lehet megoldani, hogy telefonon elindítom, hogy chomecasttal kitolom a miboxon keresztül?
Ha igen akkor hogyan megy ez a chromecast dolog?
Köszi!
-
Luissimo
veterán
válasz TheBerzerker #5085 üzenetére
a horizon go nem chromecastolhato.
Vagy te láttál a telefonodon a horizon go nézése közben olyan ikont, ami azt jelezné, hogy igen?
Hol?telepitsd fel és szerezz egy egeret de legjobb a légegér.
A TV GO is ilyen sajnos, az is csak azzal megy, viszont legalább megy rajta, mivel nem rootolt a box. -
<Adamsky>
nagyúr
FYI! Érdekes, "dokkolós" távvezérlő. Ha nem lenne itthon már két wifi-s, akkor lehet kipróbálnám. Annak viszont, akinek nincs, és / vagy nem akar wifi-s dongle-al bajlódni, ill. bluetooth-os távvezérlőt szeretne, lehet jó megoldás.
-
Steve1207
veterán
válasz Luissimo #5089 üzenetére
Szerintem semmi köze hozzá, én semmi hasonlóságot nem látok benne. Amúgy a Sagem volt régebben aki ilyen "egyedi" kütyüket gyártott a vodának, nem hiszem, hogy váltottak tőlük, így arra tippelnék.
Plusz szimpatikus cég, amit kell, azt mindig tudták a termékeik (volt egy sagem telóm is anno, az nekem a top 3-as a mai napig )Szerk.: azt pedig várom, hogy mit variál a upc voda majd mostanában, mert mindkettő van és szívesen látnék egy jól működő androidos gyári box-ot végre tévézésre.
[ Szerkesztve ]
.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Nincs valami tippetek, hogy a twitch alkalmazásban mért esik szét a hang és a kép egymástól, illetve néha mért szaggat FHD felbontáson? Kábelről kapja a netet a box, atom stabilan.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
őstag
Használja valaki a Facebook Watch alkalmazást? Nekem nem indul el a videó lejátszás, csak töltikézik folyamatosan. Ha végigseekelem a videót akkor bélyegképen mutatja a tartalmát, de a lejátszás az istennek sem akar elindulni :(( Pedig jó lenne ha működne, a böngészőben a miboxon természetesen mennek a FB videók, de sokkal kényelmesebb lenne a FB watch alkalmazásban nézni az FB videókat. Valakinek valami tipp hogy bírható működésre?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
Jelentettem a hibát a fb-on hogy a watch alkalmazás nem játssza le a videókat, próbáljátok ki nálatok lejátssza e a videókat a FB watch, ha nem, ti is jelentsétek a hibát a FB nak a probléma bejelentése / videó résznél. Ha többen is jelentjük talán nagyobb esély van rá hogy foglalkoznak a problémával.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz Luissimo #5096 üzenetére
Hát akkor nem tudom nálam miért nem működik, ötletem sincs... Csináltam kényszerített leállítást meg adattörlést a Watch alkalmazásnál de ez sem segített, továbbra sem játssza a videókat Youtube persze megy, de vannak olyan videók amik csak Fb-on vannak fenn.
Illetve még van egy érdekes tapasztalatom a box-al, böngészőből lejátszva (puffin browser) megy a fb videók nagyrésze, de vannak olyan videók aminél zöldes csíkok jelennek meg és pár mp után fekete képernyővel bele is fagy a box. Olyan is előfordult hogy kodival játszottam le egy alacsonyabb bitrátájú 4K filmet, beletekergettem lejátszás közben és egy idő után zöld képet kaptam, még yt-ban is, és a box elég forró volt, csak a kihúz bedug segített. Újraindítás után persze helyreállt a kép és végig tudtam nézni a filmet, csak beletekerés előtt le kell állítani a lejátszást hogy ez ne forduljon elő. Egyébként jópár órányi filmet végignéztem a boxxal és nem volt probléma lejátszás közben a fenti esetet leszámítva. Stabil a box nem indulgat újra, több órányi film/youtube után sem. Alapvetően jól működik ezt a facebook watch-os malőrt leszámítva. Nem tudom ez most hardveres hiba lehet e, vagy a nettel/routerrel lehet e esetleg valami azért nem játssza le a watch a videókat. Lehet hogy másik szolgáltató netjére kötve is ki kellene próbálni a boxot.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
Megnéztem egy másik Mi Box S-t is, anyámét, azon sem játssza a videókat a facebook watch! Az egyik box a pcland-tól a másik a xiaomi.hu-tól van, két különböző forrásból lettek beszerezve és egyiken sem játssza a fb watch a vieókat. Csak nem lehet mindkettő hibás...
Talán a digi nettel pontosabban a dns-sel lehet talán valami, fene tudja-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest