Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
1. Alapból 8.1-gyel kapod, ügyeskedés nélkül van stabil Pie (nem azt ajánlom), vagy update-erből Pie dev (ezt ajánlom).
2. Ki, de magyar régión amúgy sincsenek. Ott viszont nincs téma és face unlock. Hong Kong régió ajánlott minimálisan megjelenő (böngésző, downloader, stb) kikapcsolható reklámmal.
3. Ez a legjobb, de Telegram csatornán B-S-G által folyamatosan frissül.[ Szerkesztve ]
-
FJC
aktív tag
Szia!
Ezen sem kell semmit "mókolni".
Tökéletesen működik minden 10.0.3.0 -nálam...
Persze bele lehet mélyedni a rejtelmekbe, de az inkább passzió!"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
natë
nagyúr
Az, hogy mit kell állítani az igényeiden múlik. Ha neked nem fontos az arcfeloldás (EU szabályzás miatt nálunk nem aktív), s a témák, megveszed, kibontod, OTA frissíted, használod.
HA fontos az előbbi kettő, régiót váltasz 1 mp alatt pl. Hong Kong-ra és lesz mindkettő.
Reklámok az adott alkalmazás menüjében alkalmazásonként 1 mp alatt kikapcsolhatók.
HA fontos a stabil Gcam, updater menüből felrakod a Dev-et. (Annyi idő, mint egy OTA frissítés).
Ha nem akarsz ezekkel ennyi időt sem tölteni, de kell jó Gcam, arcfeloldás, téma default, nyitod a bl-t, felrakod az EU romot és frissíted hetente OTA.
Amit én ajánlok : Global dev ha global vonalon maradsz zárt bl-lel, Hong Kong régióval.Az hogy megbánod-e én biztosan nem tudom megmondani. iOS párti vagyok, mert 41 évesen nekem sem fun "mókolni", hackelni. A MiUi még nem lépi át az ingerküszöbömet.
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
Ami biztosan működik, hogy felfrissíted a stabilt 9-es alapú Androidra, majd utána az utolsó fejlesztői ROM-ot letöltve simán frissítesz.
De ahogy korábban a többiek is írták, ilyenkor aktív lesz az ARB funkció, nincs visszaút 8-as alapú androidra.
Szerk.:
Akkor javítom ezt az összefoglalóban.[ Szerkesztve ]
-
1Konrad
tag
Mint írtam, láma vagyok: Olvasd el a 3690. beírást, abban ott a link - nyisd ki, töltsed le a telefonra a pie fájlt, a 3699.-ben meg írja a topikgazda, hogyan tovább.
Elég egyszerűen felmegy.A fényképekhez:
Mintha most jobbak lennének az esti képek a frissítés után.
...de lehet, hogy csak belelátom.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ezt töltsd le (rákattintva egyből elindul a letöltés) nevezed át : Update.zip majd frissítéseken belül saját Updater -el rakd fel, majd a legfrissebb 8.12.13 Dev -t (egyből indul a letöltés) és ugyan úgy saját Updater -el mehet fel az is !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
w333
félisten
Igen töröl mindent ... a "visszalépni" pedig szerintem fordítási hiba !
(#3832) psajti
Felraktad a Stabil 10.1.1.0 verziót ami már Pite és arra a legújabb Dev -t igaz ? gondolom neked is ezt írta hogy "visszalépni" aztán lefrissült normálisan !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Politika
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest