Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Sziasztok! Ma sikeresen beújítottam egy mi8-at. Most még erősen ismerkedés megy, ios után van mit szokni! Próbálom használni a fórum keresőjét, majd a felmerülő kérdésekre de addig is esetleg valaki tudnak nekem egy jó szájbarágós segítséget nyújtani a lehető legstabilabb, és night sight módban is működő gcamhoz? A telefon teljesen dobozból kivett állapotban van, csak egy felajánlott frissítést kapott meg így most MIUI 10 global stabil (10.0.3.0), android 8.1.0. Előre is köszönöm!
-
-
psajti
aktív tag
Igen így ment minden. Kiírta a visszalépni dolgot de szerintem a dev eltérő sorozatszámozása is bekavarhat neki. De semmi probléma nem volt.
Most már mehet az ismerkedés a gcammal végre Erre vártam IOS-es hónapjaim alatt.
(kivéve amíg nem volt night sight és Huaweit akartam )Azt hiszem nagyon jó, hogy végül megléptem ezt a cserét![ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
Igen, ennyi pénzért meg aztán pláne! Ahogy kezdem kiismerni egyre jobban szeretem.
Gcam-hoz van egyébként valami ajánlott beállítás? A Moz által pár napja belinkelt xcam került fel, képminőséget feltoltam 100%-ra oszt' lövöldözök ész nélkül.
+ Lehet láma kéréds lesz, de mi a különbség a HDR+ és a javított HDR+ opciók között? IOS alatt ezeket annyira nem követtem, előtte S8 esetében kezdetben csoda volt ha Exynossal ment a HDR+ szóval picit még le vagyok maradva a témában. -
psajti
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy van e lehetőség arra hogy az arcfelismeréssel a telefon csak feloldja magát de maradjon a záróképernyőn?
-
psajti
aktív tag
válasz enginev3.0 #3980 üzenetére
Hahaha dettó így láttam én is mindig. Igazából meg sem fordult sokáig a fejemben, hogy nem egy füles. Aztán egyszer jobban megnéztem és volt is meglepődés
[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
Szerintem a hdr-el lőtt képeknél van jelentősége. Elmenti az eredeti fotót is meg a hdr-t is. Legalábbis iPhone esetében így volt az eredeti kép mentése.
Szerk.: Mégsem biztos hogy az amire gondoltam, mert most kipróbáltam és sem a hdr-nél, sem valamelyik effekt használatánál nem mentett pluszba másik képet.[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
Jó ez a gcam dolog csak egy bajom van vele, ha összehasonlítom a hdr+ és night sight képeimet az ég egy adta világon semmi különbséget nem látok köztük. A múlt heti global dev van fent a telefonon, gcambol pedig sok verziót sok beállítással kipróbáltam már de mindig ez volt a helyzet. Tuti, hogy user error a dolog csak nem tudom mit rontok el. Valaki esetleg tudnak nekem segíteni a helyes beállítások kiválasztásához? Előre is köszönöm!
-
psajti
aktív tag
Hmm... No mindegy szerencsére a gyári kamera is egyre jobban teljesít, meg jól beállítva azért a HDR+ is frankó képeket lő. Még úgy sem volt túl sok időm tesztelgetni a kamerákat és alkalmazásokat a múlt hét óta, csemegézek abból ami van aztán egyszer csak megoldódik a night sight dolog is.
-
psajti
aktív tag
Hasonló nála, is illetve sok fölösleges dolog ki van kapcsolva. Inkább az a bajom, hogy szerintem akkor csúszott félre valami amikor felraktam a global dev-et. Nem csaináltam akkor factory resetet, és visszaállítottam az adataimat a mi fiókos mentésem alapján, ami még korábbi android verzión készült. Lehet ott volt a baj? Viszont akkor meg a tegna FR-nek eg kellett volna oldania.
-
-
psajti
aktív tag
Lekopogom, de úgy néz ki, hogy a tegnapi FR után végre javult az üzemidőm is végre. Tegnap 5-6 között vettem le a telefont a töltőről, FR, újra belakás, sok letöltés stb és most vagyok 70%-on. Már éjjel sem merült olyan sokat, mint eddig. Csak azt nem értem ehhez miért kellett 2x is FR-t csinálnom neki 2 nap alatt, az első miért nem oldotta meg
-
psajti
aktív tag
Bár minőségre nem a legtutibb itt már végre van különbség a HDR+ és a night sight között. Arnova féle Gcam és a legfrissebb global dev.
-
psajti
aktív tag
No lassan kezdem magam rászánni az EU rom felrakására. Csak a tisztán látás végett lenne azért pár kérdésem. Az összefoglalóban a leírás tiszta sor, nyitom a bootloadert, felteszem a twrp-t és felrakom a kívánt romot. Most jelenleg a múlt heti 12.20-as global dev van fent. Erre simán mehet a az aktuális legfrissebb EU dev, vagy előbb kell valami másik romot, verziószámot vagy valamit feltennem?
-
psajti
aktív tag
Csatlakozom! jó "kis" telefon lett ez. Bár az elején minden telefonomnál ezt mondom, aztán csak újra elkezd vonzani az újdonság varázsa és elkezdek nem bírni magammal. De jelen állás szerint annyit azért ki merek jelenteni, hogy a droidos vonal az tutira marad! Manuális kamera, gcam, mókolhatóság, szabadság stb... ez most mind felüdülés nekem.
-
psajti
aktív tag
Valaki használ amúgy innen Pixel Experience romot? Akksi dőben tényleg gyengébb? Kipróbálnám szívesen de az üzemidőt nem akarom beáldozni.
-
psajti
aktív tag
válasz HUNited #7002 üzenetére
Ez volt a fura nekem is, csak valamelyik youtube videóban említette a tesztelő aki feltolta azt a romot. Ezért is gondoltam hogy inkább megkérdezem itt mielőtt felraknám, mert ha már nullázom a telefonomat és má megen be kell laknom akkor olyan romot tennék fel ami marad is végleg. Utána olvasgatok még aztán vagy Pixel rom vagy EU dev.
(szerk.: bár arra sincs garancia, hogy a youtube videóban esetleg nem cseszett e el valamit a feltöltő és azért lett mondjuk látványosan rövidebb az üzemideje.)
[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
PE rommal kapcsolatban lenne még egy olyan kérdésem, hogy abban milyen a gcam? Abban is van mindenféle bsg settings? Illetve a Night sight vajon ott is annyira hektikusan működik mint most a portolt verziokon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest