Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Eu rom + Sphinx 2.1 kernel kombó eléggé ütős.
Ez pedig friss angol TWRP : link
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Steelers #4044 üzenetére
Nyitva van a BL? Ha igen, én javasolnám a következő dev fastboot telepítését. És ha nincs sok program, akkor indulásnál ne biztonsági mentésből állj vissza, hanem új készülékként. Mi accból visszaszedi az SMS, híváslista, képek (amik cloudba vannak), Wifi stb. Appokat meg play, könyvtár alatt csak végig kell nyomogatni.
havri
-
Des1gnR
őstag
Lehet, hogy csak félreértek valamit, de a cikkben ez van írva:
"A hardveres időtállóságról a Qualcomm jelenleg elérhető legfrissebb csúcslapkája gondoskodik: a 10 nanométeres node-on gyártott, kétklaszteres, négy 2,8 GHz-es Kryo 835 Gold és négy 1,8 GHz-es Kryo 835 Silver processzormagot és Adreno 630-as grafikai egységet bevető Snapdragon 845-öse napjaink egyik legerősebb konfigurációja, éppen ezért is érdemes lehet a 64 GB-os alapmodellt elkerülve a 6/128 GB-os csomagot választani."Mi köze a SOC-nak a ROM-hoz? A 64GB-os is 6GB rammal jött nem?
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
-
havri1
félisten
válasz Des1gnR #4058 üzenetére
Én is pont így vagyok vele. 128 ez is, mi5 is az volt, pár gb-on elvagyok. Plex-et használok filmekhez, zene stream, képeknek/videóknak meg elég, mivel azt is dropboxra töltöm azonnal. Viszont pl anyám meg nejem soha nem férnek el. Évekig gyűjtik a videókat, mintha naponta néznék. Holott felhőben ugyan úgy ott van..
Most azért lett 128 és nem 64, mert 2e Ft különbség volt a kettő között. Így nem hagytam ott.[ Szerkesztve ]
havri
-
kurtuzov
senior tag
Itt írtam már róla Azóta PZOZ kábellel mennek telefonok, tablet, BT hangszóró. Rendben vannak
-
bullw
tag
Olvastam, hogy volt akiknek nem jött a stabil pite hongkongi régión. Nekem se jött. Adguardot kikapcsoltam, rákerestem és fel is ajánlotta. Szóval akinek ilyen gond van, nézze meg, hogy nem használ e blokkolót, mert az is megfoghatja.
-
FJC
aktív tag
Nekem most ajánlotta az OTA a frissítést 10.0.3.0 Stab. Glob. -ról, 10.1.1.0 -ra!
Mindenféle mókolás nélkül...[ Szerkesztve ]
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
kurtuzov
senior tag
Vasárnap lejárt a 15 nap várakozás, BL nyitás rendben volt, azóta EU dev-et élvezem.
A 15sec ADB linkjénél javaslom az összefoglalóba ne csak az xda topic eleje legyen benne, hanem a közvetlen 15 sec ADB 1.4.3 letöltési link is, mert az most nincs ott az első hozzászólásban, csak a végefelé linkelve
[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
Én még oreo-n vagyok, ha frissítek a ma kiadott global stabilra akkor már pitén leszek én is?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
g_g_g
Topikgazda
-
Istuu15
senior tag
Olyan kérdésem lenne még, hogy ha felrakom a global fejlesztőit (még nincs nyitott bootloader/twrp) és van valami bug benne ami zavaró a napi használatban és nem akarok várni a kövi update-re akkor vissza tudom rakni az előzőt?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
wpatrik14
csendes tag
Nálam egyetlen bug jött elő a pie stabil->pie dev áttéréskor: nem működik a Pioneer autósrádió USB-n keresztül. Előtte 8.1-gyel és 9.0 stabillal is ment gond nélkül. Próbáltam már mindent (más kábel, rádió reset, stb..), de sehogy sem sikerül megoldani.
Google Nexus 5 - Android 5.1 Cataclysm
-
Lacerta
aktív tag
Mindenképp Ugreent vennék. Elképesztően jó minőség.
Mágnesesem, az épp nincs ( még ) tőlük, de ami Ugreen kábelem ( úgy általában: Ugreen cuccom) van, az szuper. Nem sajnálják a rezet belőle, a gyári kábeleket körberöhögi.
[ Van otthon elég sok USB kábelem, és meg is méregettem mindet. Az USB-C végűek közt eddig az Ugreen és az Aukey volt a legjobb. De az Aukeynek nincs mágneses csatisa. ]Egyébként nem hiszem, hogy számítana hogy mágnese-e?
Régi okostelefonjaim mikro usb csatija évek óta bírja ( legöregebb 6.5 éves ) úgy, hogy naponta 4-5 alkalommal minimum meg voltak dugva, röptettem is el őket kábelről, illetve a gyerekek gyöntölik egy jó ideje. A type c pedig jóval robusztusabb.
Ha valami értelme van a mágnesesnek, az az, hogy fixen van valami az aljzatban, ami plusz védelem, illetve hogy ha kábelen röpül a teló, akkor a csatlakozó nem sérülhet. Legalább az nem.
Ugyanakkor a mágneses csatlakozó egy plusz kontakt, biztosan kisebb lesz a terhelhetősége, mint egy fix kábelnek. -
natë
nagyúr
Ez a Gcam ajánlott és használható (legfrissebb jelenleg, f-es verzió). Működik a Night Sight, nem csak HDR+ fotót készít.
-
natë
nagyúr
válasz enginev3.0 #4083 üzenetére
Állítsd át az Input model - Config alatt Night Sight-ra. Már amennyiben Dev-en vagy.
-
st6969
őstag
válasz Lacerta #4081 üzenetére
Gondolkodtam én is ezen a mágneses dolgon, de engem zavarna az a kiálló rész. Egyszer sikerült egy ilyen mozdulat: telefon az éjjeliszekrényen hevert, nagyon siettem valamiért, és hirtelen teljes erővel felkaptam a telefont. Azt elfelejtettem, hogy a töltőn lóg, így szó szerint kitéptem. Akkora ereje volt az egésznek, hogy a töltőfej is kirepült a fali dugaljból, és persze a micro USB vége is a telefonból. Próbáltam visszadugni, de nem vette a töltést. Megvizsgáltam közelről a kábelt, de semmi sérülést nem láttam. Na mondom, akkor kinyírtam a töltőaljzatot a telefonban. Kipróbáltam, és másik kábellel azóta is működik, tehát mégis csak a kábelvéggel lett valami. Szóval ezt is kibírta az aljzat, elég masszívak ezek.
-
Griff55
senior tag
Töltődik lefele az új stabil pie!
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz enginev3.0 #4087 üzenetére
És vele egy fincsi bug. Az értesítések mindig kibővítetten jelennek meg. Hiába csukom rövidre, következőnél megint a teljeset mutatja..
Másnak is?[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Megkérdeztem telefonon a WayteQ.t, hogy ugrik e a garancia, a Dev-rom felrakással. Ha nem nyitott BL.-l viszed be a telefont, nem ugrott a garancia. Ezt jó volt tisztázni, mert semmi konkrétum ezzel kapcsolatban, nem volt.
kengyel
-
FJC
aktív tag
Global Stab. Pite -re létezik Gcam?
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
zsocy
őstag
válasz enginev3.0 #4092 üzenetére
De igen, létezik. A 6.1.009 megy oreon, pitén, amin módosítatlan kamera driverek vannak.
Ez az utolsó ami megy mókolatlan stable romon, a pitén is. bugos mint a borzalom.Melyik az a dev rom amiben már benne vannak az új kamera fileok? A sima global-dev-ből van ilyen?
-
gyuri00
aktív tag
A másik topikba kérdeztem de az nem pörög ennyire, nekem a lite verzió van.
Kép készítésnél olyan opció nincsen hogy hangvezérlésre? A 4X-ben volt ilyen lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest