Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
Na másfél hét iphone-ozás után azt kell mondjam nem rossz, még mindig tetszik
Nem gondolkozik csinálja egyből, nem melegszik semmit (mi3 azért melegedett), akadni se akad kivéve 2 helyen amit nem értek miért van de másnál is ilyen, igaz elég gáz mert csak egy szimpla görgetés de darabos főleg ha lassan csinálom (itt van videó róla).
Aksi is jó kb mint a mi3 vagy jobb.
A fülese nagyon király mintha nem is lenne semmi a fülembe, nem akar kiesni, jól hallanak és én is jól hallok mindent, szerintem jobb mint a piston 1-2.
Ha ezen az akadozáson javítanának akkor számomra tökéletes lenne! (Bár azt hittem javítanak rajta már most mert eddig 9.1-el használtam tegnap jött ki 9.2 de hát semmi változás -.- )[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz bozarjoska #19501 üzenetére
Csak azért nem javítják ki, mert ők is tudják, nincs olyan hogy tökéletes! Most gondolj bele, mi lenne, ha megteremtik a tökéletest és összeomlana a tér-idő kontinuum?
Ezt te sem akarhatod[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
bozarjoska
őstag
Hát igen ha javítanák a hibát akkor az időparadoxont hozna létre, amely során olyan láncreakció keletkezhet, amitől felborul az egész tér-idő kontinuum, és megsemmisülhet az egész világegyetem....ez persze csak a legrosszabb eshetőség, szerencsésebb esetben csak a mi galaxisunk fog megsemmisülni.
Imádom a Vissza a jövőbe trilógiát
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Ne dicsekedj. Majd én letesztelem és már előre tudom, hogy nem lesz jó a hangod.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz bozarjoska #19504 üzenetére
Hm...
Az emberek úgy gondolják, hogy az időt az ok és az okozat hajtja előre, de valójában nem lineáris, nem szubjektív nézőpont, sokkal inkább egy nagy golyó, egy izgő-mozó idő-bigyó izé.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz FANaticpass #19508 üzenetére
Esküdni nem mernék egyikre sem. Nagyon sokáig a MIUIHU-t használtam, de egyre többször voltak olyan hibák amik csak a MIUIHU-ban jöttek elő. Váltottam a Multira, nincs vele semmi bajom. Olyan dolgok vannak extrába a MIUIHU-ban ami nekem semmit nem jelent (mozgó ikon, 3 utas újraindítás). Egy átlag felhasználó, hetente talán egyszer megy a Recoverybe, vagy havonta. Le van tiltva egy csomó dolog, vagy törölve, de se nem gyorsabb, se nem kisebb lényegesen a ROM. Erőltettem magamra a Sony billentyűt, de nem jött be nekem az sem. Ez csak az én saját véleményem és eszembe se jutna kisebbíteni a MIUIHU-t, mert azt is szeretem. Ha kijön az MM, abból is a Multit fogom feltenni. A Win.-t ki sem próbálom és nem kísérletezem a főzetekkel sem. Előbb-utóbb mindenki kinövi. Sok idő, sok kísérletezgetés, de a végeredmény majdnem mindenkinél az, hogy megy vissza a Miui, vagy MIUIHU.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #19510 üzenetére
Valószínű átugrottál felette, mert időközben megosztottam a linket itt is, meg XDA-n is.
Jelenleg az Xperia telefonkönyv van készülőben rá, de azt nem én csinálom (egy másik tag vállalkozott rá, aki szintén csinált egy Xperia ROMot, de nem osztja meg, mert 99%-ban hasonló az enyémhez).[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
laci laci
addikt
válasz Tomi_Ohl #19512 üzenetére
Sokszor éjszaka jövők haza és akkor már fáradt vagyok...Lenne egy kérdésem,mert az összefoglalóban nem nagyon találtam,hogy ha global van fent(öcsém mi3)és szeretnék felrakni másik romot,akkor csak recovery-vel lehet csak?Pl:miuihu,6.0
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #19513 üzenetére
MIUI ROMot Frissítés appból is lehet, de különböző MIUI verzióknál nem árt a wipe data sem, amihez meg ugye recovery kéne.
Custom ROMot meg csak recoveryből lehet.
Lehet, hogy nincs ez olyan egyértelműen leírva az összefoglalóban, hétvégén megpróbálok javítani a helyzeten.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s4tch
veterán
Az aktuális iPhone-ok mindig elég jók. Két alapvető probléma van velük: egyrészt az ár (fizessen 2 kilót egy telefonért az, akinek hat anyja van), másrészt a rendszer rugalmassága, illetve inkább annak a hiánya. Egyébként általában korrekt a minőség, gyors a rendszer, vállalható az üzemidő, és vitán felül iOS-hez van a legtöbb kiegészítő, pl. már az iPhone 3GS-hez volt profi oszcilloszkóp, gitáreffekt, ezek csatlakoznak minden gond nélkül a legtöbb hifi eszközhöz, stb. Mostanában nálam megint előtérbe került a zenehallgatás, autóban és lakásban egyaránt, erre meg nincs jobb az almánál, hogy kenjék a hajukra a tudományukat
-
zolikaDB
veterán
Utolso 34-es V5-ben, az Xperia billentyuzeten pontosan hol lehet kikapcsolni, h a legfelso sorban ne szamok legyenek?
-
mizoli
addikt
Az nagyon jó, ha elégedett vagy az új telefonoddal
A Mi3 összehasonlítás lehetne kicsit részletesebb
Nálam sem CM, sem RR alatt nem melegszik, legfeljebb töltés közben. Igaz, nem játszom vele.
Érezzétek jól egymást -
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #19520 üzenetére
Xperia billentyűzet beállításai, Szimbólumok és hangulatjelek közt kell az újabb verziókon, talán ott is úgy van.
bozarjoska melegszik fényképezés közben? Akkor nem fogtál még Sonyt
Más: MIUI MM elérhető a béta teszterek számára, fastboot rom formájában (MiFlash kell).
Most nekik mem lenne szabad megosztaniuk linkeket, de már megtették és hozzájutottam egyhez, ha valaki gondolja.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #19524 üzenetére
PÜ
Én még sosem használtam MiFlash-t... A flash_all_except_storage.bat ugye elvileg az, hogy mindent formáz az SD-n kívül. Viszont azt hallottam, hogy ilyen is leformázta az SD-t. Igaz ez? Esetleg van valami trükk ami nincs említve a miuihu tudásbázisban?
-
bozarjoska
őstag
válasz Tomi_Ohl #19525 üzenetére
Itt le van írva mi mit jelent Ja látom megtaláltad, semmi extra amúgy bár én is még a mi2s-el csináltam utoljára.
És köszi![ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Aki sokat használ GPS-t: melyik ROM vált be? CM12.1-et próbáltam pár napja, de néha eldobálta a jelet. Holnap jó lenne nem eltévedni Bécs környékén.
-
pozanos
tag
Őszintén szólva egyik sem vált be nekem. Rengeteg rommal próbáltam navigálni az elmúlt fél évben, Cm és AOSP alapuakkal is, de mindegyiknek ugyanaz a baja volt, kivéve talán az omni romot,ha jól emlékszem ott nem csinálta: KB 7 percenként egy 4-5 másodpercre eldobta a jelet. Egy erősen módosított 2014-es primo 2.4 verziót használok az utolsó 3 telefonom óta. Lehet hogy a szoftverben van a hiba,mert mást nem próbáltam, de miui/kitkat alatt (és még 15 különböző másik telón, amikre barátoknak ismerősöknek raktam fel ugyanezt a verziót,mert mindegyik felbontasban megvan az apk) mindig tökéletesen működik, ezért gyanakszom a romokra.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #19526 üzenetére
Köszi, akkor ma még felteszem.
s4tch és pozanos többektől hallottam, hogy custom ROMokon hol megy hol nem a GPS. Állítólag az Ivan-féle AOSP-n jó (Omni ugyanazokat a forrásokat használja, azért lehetett jó). MIUI-n nekem nem volt probléma.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #19532 üzenetére
Gyári partíciókon vagy? Kiterjesztett systemmel nem megy a Miflash.
-
mizoli
addikt
Tegnap és ma összesen kb. 6 órát mentem a CM 12.1 - 2015.11.26.-i Nightly + a Nokia Here Maps-szel.
Ezalatt az idő alatt kétszer ment el a GPS vétel, úgy 10-20 másodpercre. Szerintem nem vészes, de ha a legfontosabb kanyar előtt dobta volna le, mást mondanék
Ennyit a 34-es v5 MIUIHU alatt is hibázott.zolikaDB
Ha jól emlékszem a 34-es v5-ben nem lehet kikapcsolni a számokat, de ha mégis, akkor ott, ahol Tomi írta.
Bár sosem akartam volna kikapcsolni, kifejezetten teszett -
Mr.C
őstag
válasz bozarjoska #19534 üzenetére
Nekem se megy úgy. bár mondjuk a provision részt én nem tudtam "kitölteni", lehet ez lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz bozarjoska #19537 üzenetére
Nekem twrp megmaradt ... most egy olyan jött elő, hogy
The system cannot fint the file specified. (blabla-krixkrax - execute_all_except_storage.batsudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
Srácok,
nálam éppen bootol.
MiFlashből az egyel régebbi verzió kellett, reparticionáláshoz meg ez: [link] (másikkal nem ment).szerk: bebootolt!!!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz bozarjoska #19541 üzenetére
ugyanaz a hiba.... nvBootScript-nél mi volt kijelölve neked?
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz bozarjoska #19543 üzenetére
most letöltöm mégegyszer... bár kicsit gyanús, hogy kicsomagolva 1.2 giga felett van...
neked mi3-ad van ugye?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz bozarjoska #19545 üzenetére
akkor nem a MI4-el van a gond.... igazából a system.img-nél akad meg.... lehet tényleg túl nagy? Bár akkor Tominak nem ment volna fel
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
szerintem.... nem jó a fastboot ROM, amit kaptunk
sudo rm -rf /*
-
bozarjoska
őstag
Megvan a hiba
Gondolom te se CWM-mel tetted fel a visszaparticionáló zippet hanem TWRP-vel. Na az úgy nem jó, CWM kell!De jó nekem már bootol
Nekem egyszer volt fönt linux a gépemen... kb 5 percig nem való az nekem
Jó sokáig tart a boot, még mindig csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz bozarjoska #19548 üzenetére
oh god....
már linux alól próbáltam wine-nal merész vagyok mi?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
Komolyan ez volt mindkettőtöknél a probléma? Mindig mondjuk, hogy ahhoz CWM kell
MIUI MM első benyomások:
-billentyűzet nincs, tehát legyen egy apk vagy egy flashelhető zip
-hasonlít a custom mm romokra a gyorsasága
-MM animációk
-néhol a blur-ral vannak kisebb problémák (későn jelenik meg vagy egyáltalán nem is)
-gombok világítása nem megy
-engedélykérő-rendszer a sima MM és a MIUI 7 megoldásait kombinálja
-gapps még nincs fent, de elvileg nem is marad sok hely, még meglátom, mi lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest