Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Hát érdekes egy lista. Left Dead 4 nagyon ok Crysis megint nagyon jó. WoW elmegy. Command &...azis jó, de onnantól nekem nagy kérdőjel az egész! Olyan játék amiről még nem is hallottam, hát ok. Modjuk én nem csodálkozom hogy GTA4 nincs rajta. Ennyi buggal meg bajlódással nekem sem lenne a legkedvesebb játékom, attól eltekintve hogy szeretem a GTA-t. A Spore meg..Megvan a game, és néha, nagyon néha még játszható is de nem raknám ilyen magasra a ranglétrán...!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
gtamate2
veterán
-
Gyusz
őstag
Azért ilyen a lista, mert azon játékok top tízes listája ez, ahol az elsődleges platform a PC volt. Így kapásból kiestek az elsődlegesen konzolra készülő játékok, mint a Fallout 3, GTA IV, Far Cry 2, stb.
[ Szerkesztve ]
-
-
mcsabee
senior tag
Hihi Football Manager 09 :-D. Devil May Cry 4 is jöhetett volna, iszonyat jó móka ^^.
Stay a while and listen...
-
Gyusz
őstag
Én ezzel tisztában vagyok, azért is hiányzik egy csomó idei nagy név a listáról, de a legtöbben csak ránéznek majd erre a top 10-re és beírják, hogy XY miért nem szerepel rajta.
Szerintem a COD4 is elsősorban konzolokra készült (a második rész óta lehet ez így), de az Infinity Ward jobb munkát végzett a PC-re való átültetésnél (bár szerintem maga a játék is jobb, mint a WaW). Egyébként én is hasonlóan vélekedem, azon nem igazán éreztem, hogy nem a PC volt az elsődleges platform.
-
Silenzio
addikt
Nem, a CoD 4 fő platformja a PC volt rögtön a konzol exkluzív CoD 3 után egyfajta "kedvesség" gyanánt. És olyan is lett, gyors, szép, kiegyensúlyozott.
A Prince of Persia meg egyszerűen egy fos, az Assassin's Creed után eleve megrendült a bizalmam a Ubisoftban, hülyegyerekeknek, konzumidiótáknak fejlesztenek. 0 tartalom, 0 kihívás, mi az hogy még meghalni se lehet benne?! Az ős Prince 1 és a Warrior Within, a két kedvencem után szégyen ezzel a névvel illetni ezt a játékot... Töltsétek be inkább a majd' 20 éves Prince 1-et, én a héten toltam végig 12 év után újra... Aztán majd ti is rádöbbentek, hová fajult alig néhány év alatt a játékipar...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Sirandrish
legenda
a CoD4 elsősorban PC-re készült...a 3 azért készült konzolra mert a Treyarch csinálta..és ugy volt hogy az 5 is csak konzolra jön hála a Treyarchnak csak aztán meglátta hogy a 4nek mekkora sikere van PC_n és kért egy szeletet a tortából..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gyusz
őstag
Pedig a konzolverziók előbb elkészültek, mint a PC-s, persze lehet, hogy némi optimalizáció még hátravolt link. Hivatalos infót nem találtam, hogy mi volt a fő platform, de én még mindig inkább X360-ra tippelnék. Azt is tudom, hogy voltak olyan tervek, hogy a WaW nem jön PC-re, ahogyan a 3. rész sem jelent meg.
Silenzio
Az új Prince of Persia meg nagyon jó lett, attól mert nem lehet benne meghalni még bőven van benne kihívás. Nem értem, hogy mi ez az ellenszenves hozzáállás a játékosok részéről, a Two Thrones szerintem sokkal gyengébb volt, mint az új rész. Mennyit játszottál vele, hogy ilyen negatív véleményed van róla? -
adalbert1
addikt
Hmmm, ezek közül még 1-et sem próbáltam ki.
A COD5 szvsz gyengébb mint a 4, nálam biztos nem lenne benne a top 10-ben.
Viszont a Left 4 Dead-del lehet hogy teszek egy próbát... -
Invadrr_Zim
tag
hmm. picit sem elfogult a lista...
bar nagyon nem szeretem a GTA-t, siman elismerem, hogy a content amit beletettek egymagaban megerdemel egy ev jateka cimet.
mindenesetre mi is epp rakjuk ossze a sajat toplistankat, ami hamarosan kikerul.
-
Siera
senior tag
hát elég érdekes,nem hiszem hogy ez mérvadó lista
-
törölt tag
RA3 mit keres egy ilyen listán?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP ProBook 450 G5, 15,6" HD, I5-7200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, Nvidia 2GB VGA, WIN 10/11, Számla, G
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen