Új hozzászólás Aktív témák

  • ViberMedia

    tag

    @viralmind -

    (Sorry for translation. I'm using a translator)

    Viber's "exit" capability is relatively unique in the messaging space. Our statistics indicate that the vast majority of Viber users (well over 95%) never use this feature. In discussions with users about this feature we learned two things:

    1. Those who wanted exit were typically "power users"
    2. Overwhelmingly, the reason they wanted "exit" was not to become inaccessible but rather to make sure Viber does not consume any resources. Still, they expected Viber to be accessible even if they exit the app (via C2DM).

    We believe the number of users that want to an exit feature that will turn off Viber completely represents an extremely small number of users - maybe 1 in 10,000 overall. As such, we do not believe adding an "exit and turn off notifications" feature is needed. It would merely serve to unnecessarily complicate the application. We are sorry if this is not the answer you were looking for, but we need to make sure that adding features that would make some happy would not hurt other users.

    @modd3r -

    Thank you, we will look into it.

    ===========

    @ viralmind -

    (Bocs a fordítás . Én használ a fordító )

    VIBER " exit " képesség viszonylag egyedülálló az üzenetküldő térben. A statisztikák azt mutatják, hogy a túlnyomó többsége a Viber felhasználók ( több mint 95%) soha nem használja ezt a funkciót . A megbeszélések a felhasználókat ez a funkció két dolgot tudtuk meg :

    1. . Azok, akik akartak exit jellemzően " Kiemelt felhasználók "
    2. . Mindenekelőtt , az oka, hogy szeretett volna " exit" nem az volt, elérhetetlenné válnak , hanem inkább az, hogy megbizonyosodjon arról, Viber nem fogyaszt forrásokat. Mégis várhatóan Viber is elérhető akkor is, ha kilép az app (via C2DM ) .

    Hisszük, hogy a felhasználók száma , hogy szeretne egy kilépési funkció, amely kikapcsolja a Viber teljesen képviseli rendkívül kis számú felhasználó - talán 1 10000 teljes . Mint ilyen , nem hiszem, hozzá egy "exit , és kapcsolja ki értesítések " funkció van szükség. Ez csupán arra szolgálnak, hogy feleslegesen bonyolítja az alkalmazást. Sajnáljuk , ha ez nem az a válasz, amit keresett , de meg kell , hogy megbizonyosodjon arról , hogy ha jellemzőket is, hogy néhány boldog , nem árt más felhasználók számára.

    @ modd3r -

    Köszönöm , nézzük bele.

Új hozzászólás Aktív témák