Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Csak ugye nem mindenkinek van 50+ ezre egy nyomtatóra. Az Epson így kb leszarja azokat az embereket, akik havonta csak 20-30 oldalt nyomtatnánk. Csak azért meg nem fognak az emberek ész nélkül nyomtatni, hogy csak nyomtassanak, mert majd' ingyen van. Nekik már nem is fog kínálni olyan megoldást, ami nekik jó lehet.
Azokat se feledjük, akik rendszertelenül nyomtatnak, mert egy-két hónap alatt ezek a tintasugarasok is beszáradhatnak. Onnantól kezdve meg megette a fene az egészet....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
Az általad említett illetve a kicsivel nagyobb 500 oldalas terhelésre valóban jó lehet( az Epson.hu-n is hasonló a hivatalos ajánlás). Én csak attól kapok agyvérzést, hogy van olyan érdekelt, aki havi 50-100 oldalra is ezeket a gépeket részesíti előnyben,más megoldásokkal szemben...
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
ebcsont42
csendes tag
Mivel nyomtató vásárlások fenyegetik a pénztárcám kényes egyensúlyát, kénytelen voltam/vagyok elmélyedni ebben a témában. A hasznos élettartam alatt felmerülő költségeket figyelembe véve egyelőre az L széria tűnik a legolcsóbbnak. Közvetlenül utánuk a HP 8600, WF 4515DN, 4525DNF. Viszont azt is látni kell, hogy ez csak egy szempont a sok közül, és a jó választáshoz elengedhetetlen a feladatok pontos lehatárolása.
Egyébként tud valaki olyan oldalt ahol megbízható adatokat lehet találni a gépek optimális havi terhelhetőségére vonatkozóan?
-
ebcsont42
csendes tag
Igen a Canon papíron funkciógazdagnak tűnik számomra is. Viszont erősen kételkedem a terhelhetőségében és az alacsony fentartási költségeiben.
Az Epson 3-as és 4-es szériáira szerelt ADF az kétoldalas lenne?
Lapköltség még önmagában kevés az éves várható terhelés és a kapható patronok kapacitása is fontos ahhoz, hogy meg tudd mondani, hogy 3 év alatt mennyibe kerülhet nagyjából a nyomtatód. -
Jápika
csendes tag
Szia Sólyom88 !
Köszönöm szépen a válaszodat...
A tiéd az első konkrét és célirányos pontos hozzászólás a levelemhez.
Köszönöm szépen !
Kicsit részletezem a 4. pontot, hátha érthetőbb lesz :
Minden tintasugaras nyomtatónak (így nyilván ennek is) van egy fejtisztító / parkoló pozíciója, ahol időnként letörli a felesleges tintát. (Megtörli az orrát) Ezért azon a helyen a nyomtató belsejében ha lassan is de gyűlik a tinta...
Ki lehet ezt a területet tisztítani szakszerűen mondjuk évente vagy kétévente egyszer ?
Köszönöm szépen a hozzászólásodat !
Üdv : Jápika
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó