Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Forró levegős fritőz vásárlásán gondolkodunk és kinéztünk két terméket:
-Xiaomi Air Fryer 3,5L- 29.9K lenne [link]
-Lidl Silvercrest fottó levegős fritőzJelenleg két felnőtt és két kisebb (1-3éves) gyermek van, de van hogy átjön egy 2-5 főt társaság is, akkor pedig megy a sültkrumpli, csirke & tarja sütés.
De átlagban 4 főre lenne használva, főleg sültkrumpli és húsok sütésére, de ahogy láttam a recepteket, az elkészíthető ételek tárháza végtelen.Van vélemény a két készülékről, melyik éri meg jobban? Vagy esetleg másik ajánlott készülék ami itthon bestbuy kategória lenne?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Forró levegős fritőz vásárlásán gondolkodunk.
Jelenleg két felnőtt és két kisebb (1-3éves) gyermek van, de van hogy átjön egy 2-5 főt társaság is, akkor pedig megy a sültkrumpli, csirke & tarja sütés.
De átlagban 4 főre lenne használva, főleg sültkrumpli és húsok sütésére. És nem probléma ha 2-3x-ra sikerül kisütni a kívánt adagot.
A párom a Tefal gépekkel szemez, azok közül melyik ajánlott ekkora fogyasztásra? Vagy esetleg másik ajánlott készülék ami itthon bestbuy kategória lenne? -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van most a Philipsnél kuponom, és az EssentialAirfryer XL HD9270/90-t 56k-ért tudnám elhozni. Vagy szemezek még a Cosori Prémiummal 64k-ért.
Melyik éri meg jobban a kettő közül? -
szotyika77
aktív tag
Úgylátom hogy csak a szinük más. Jött egy kuponom, és a philips oldalon nézelődtem, akkor láttam hogy ott olcsóbb a sima fekete mint a fekete ezüst. De a szín mind1 is, a lényeg hogy jó legyen.
Este megmutatom a páromnak, hátha rámondja az áment. 😬Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a bul07 által ajánlott és a héten rendelt Plhilips Airfryer XL, a HD9270/70 típusú, és ma szeretném is felavatni a Szoky féle oldalassal.
Első sütés előtt milyen teendőim legyenek? Kell egy 20-30 perces 150-180 fokos étel nélküli melegítést végezni?
Persze a kosarat már elmostam, tegnap este az oldalas is bepácolásra került.És még amire gondoltam, hogyha csinálok egy kört az oldalasból, és a közepébe krumplit vágok, akkor az mennyire sül át? Próbálkozott már valaki így sütni?
-
szotyika77
aktív tag
válasz szotyika77 #2382 üzenetére
Megcsináltuk most délután az oldalast krumplival. Ugye úgy irja a recept hogy 130fokon 60perc, majd 140 fokon 30 perc, majd alufóliával lefedve 150 fokon 20 perc (itt az alufólia opcionálisan elhagyható).
Kb 17 órát pácolódott a husi a fokhagymás pácban, a végeredmény nagyon finom lett, de nem lett olyan omlós mint amit vártam.
Lehet hogy legközelebb több időt kéne hagyni 130fokon puhulni?Az utolsó körben az oldalas mellé tettünk kockàzott krumplit is, ami nagyon szépen sült, az oldalas kivétele utàn még 10 perc kellett neki hogy puha legyen és ropogós a külseje.
A következő adag krumplinak 30perc kellett 180 fokon, itt kb félig volt a kosár krumplival, és 10 percenként rázogattuk, forgattuk, de isteni lett, sokkal jobb mint sütôben.
Legközelebb az eredeti recept szerint fogok eljárni, ez ilyen rapid krumplisütés volt.Összességében nagyon tetszik, pont fateromék jöttek este, nekik is tetszett, úgyhogy sikerült ráetetnem őket egy airfryerre. 😬 Eddig nem gyakoroltam a főzést, de mostmár biztos többet fogok forogni a konyhában.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Ryan_Sanchez #2461 üzenetére
Amit legutóbb küldtek 20% kupon nov15 én lejárt, most BF ajánlatok vannak 11.28-ig [link] .
De sztem ha alzán/emagon szétnézel, akciósabban kapod mint a Philipstől.
Én 1 hete vettem egy Philips HD 9270/70 gépet az alzáról 52k-ért, ez a Philipsnél 56k volt, most meg 63k. -
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #2672 üzenetére
És tényleg szinte hangtalan. Alig észrevehető, hogy megy a gép.
Két helyen sütöttünk már vele, az egyik a konyhapultunk közepe, ahol még azt se érezzük meg, hogy jön ki belőle a meleg.
A másik hely a konyhapultunk egyik sarka, ahol állandóan tartjuk a gépet, és ha ott bekapcsolom ugyanolyan halk, viszont ott a meleget már jobban lehet érezni. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Édesburgonya hasábokat sütötteket már airfryerben? Meddig, hány fokon, milyen eredmény született?
Nem a gyorsfagyasztottat, hanem a normál mezei édesburit felvágva hasábra, és úgy megsütni.Más:
Hétvégén sütöttünk benne lazacot, gyorsfagyasztott zöldségkeveréket, isteni lett mind a kettő.[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Szia!
Nekünk is ilyen gépünk van, és maximálisan megvagyunk vele elégedve. Teljesen más mint egy sütő. Viszont nagyon sokat kell gyakorolni vele, hogy tudjuk milyen ételt hány fokon és mennyi ideig kell sütni, hogy jó legyen. Pl az appjának mi nemnagyon tudunk hinni, mert amiket kipróbáltunk belőle ételeknél a hőfok sose volt jó. A múltkor pogácsát csináltam benne, azt írta hogy 180 fokon 7-8 perc kell neki, viszont ha így sütöttem benne akkor kb majdnem szénné égett. És elég volt 180 fokon 3-4 perc, és jó is volt.
Lazacot, csirkét, péksüteményeket, zöldségeket, sültkrumplit nagyon jó sütni benne.
Csináltam már benne oldalast is Szoky módra, viszont azon még javítani kell, kicsit rágós lett.
Majd jön 2,5 hét szabi, gyakorlatozok, és feltöltöm majd, hogy mi hogy sikerült.De nagyon ajánlom a gépet, mi nembántuk meg, hogy megvettük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest