Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woodworm

    veterán

    válasz erdey_a #5052 üzenetére

    Nem akarok vitába szállni veled, mert láthatóan nagyobb elutasítás van benned, mint a cosori tulajdonosok márkabüszkesége.
    Amit megerősíteni tudok az, hogy a külsőségek nagyrészt stimmelnek, a fiók teljesen azonos, de a ventillátor és az elektronika nem. A cosori pl. hangosabb a nagyobb légszállítás miatt. Van akit zavar ez, de a tapasztalatom szerint egyenletesebben süt. A programok eltérnek, más idő és hőfokértékek vannak ugyanazon opciókhoz.

    Én 58-ért vettem akcióban a plusz kellékekkel együtt, tehát nincs bennem kellemetlen érzés, hogy nagyon ráfizettem volna. Természetesen a siguro 19 ezerért nagyon jó vásár volt, a cosorihoz majdnem ennyibe kerülne egy fiók.

    A "teflon" kopása jelentkezik már a cosorin, mi napi szinten használjuk mindkettőt, sokat van mozgatva a fiók. A cosori kosár alján nincs gumiütköző, forgatáskor illetve a kivétel és a berakás során óhatatlanul összeér a fiók és a kosár. Ezen a helyen kopás látható.

    A teflont azért tettem idézőjelbe, mert nekünk az összes teflonedény kopása jellegzetes feborzolódásként jelentkezett, ezen pedig úgy néz ki, mint amikor a festék kopik.

Új hozzászólás Aktív témák