Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
17ker pesti uti lidlben 9-10db van 24444-ért
https://tinyurl.com/rasoapro
-
rucsok
csendes tag
+1
de én sütőben legfeljebb fasírtot sütnék.. jó hamburgerhez elengedhetetlen hogy "barnára kérgesedjen" a húspogácsa felszíne (Maillard-reakció), ez csak sütőlapon/serpenyőben fog működni, én itthon elég jó eredményt érek el egy öntöttvas serpenyő-kőműves kanál kombóval.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz rasotamas #1106 üzenetére
Megvettem a lidlist de közben megrendeltem az alzábol a princesst.
- jó ez, mondjam vissza amazt, vagy
- vegyem meg azért amazt is aztán majd kipróbáljuk melyik jobb és el lehet állni a másiktól (csak kellemetlenség, plusz mászkálás stb)
De ha minimális a különbség akkor meg fölösleges a Princesst is összekoszolni, postáztatni, stb.https://tinyurl.com/rasoapro
-
törölt tag
kaptam egy 3.5L xiaomi air fryer-t, most sütöm az első random coop-os steak krumplit.
kiváncsi vagyok. régebben olvasgattam hogy károsabba kurmpli így
jöhetnek a tippek ( vagy keressek vissza? ) finom sültkrumplihoz. Vegyek ilyen fújós olajat és kicsit spriccoljam be? Milyen hőfokon meddig érdemes sütni? Most 25 percen van, már egyszer szólt hogy forgassam át.
-
Mate
nagyúr
Ez szokott lenni a Lidlben?
-
veterán
-
erdey_a
addikt
olvasom, hogy 20 perceket sütitek a krumplit. nyilván krumpli függő is, de nálam a princessben 70-80dkg aldis fagyós hasáb 200 fokon 15 perc alatt bőven készen van. ha tovább sütöm, nagyon kiszárad, túl ropogós lesz.
a krumpli zacsiján is 12-16 perc van írva, direkt airfryerhez.Vérboci
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Solymári Lidl-ben is van 10+ darab XXL, ha valakinek útba esik. -
-
veterán
Azt írja a Lidl XXL készülék használati utasítása, hogy a tál és a kosár mosogatógépben mosható. Namost aminek a külseje magasfényű műanyag, merthogy az a külső burkolat azt mégis hogy? Nem cseszi össze? Illetve a fényes fekete teflonszerű bevonatot nem szedi le?
Másik kérdés, nézegetem itt többen vettetek accessory kitet a sütőhöz. Azeket mennyire tartjátok hasznosnak? Csak mert annyira azért nem olcsó, huszon-harminc eurók, az egy tizes, a sütő 25 se volt. Pl ez, de persze lehet van jobb ajánlat.
Illetve vannak ezek a belevaló sütőpapírok. sokat számít?https://tinyurl.com/rasoapro
-
erdey_a
addikt
válasz rasotamas #1125 üzenetére
moshatónak mosható mosogatógépben, de egyrészt úgyis baromi sok helyet foglal, másrészt hosszú távon a bevonatnak nem tesz jót - ahogy egy serpenyőnek sem.
Elmosni fél perc, vagy annyi sem. Szóval én ilyesmiket sosem rakok be a gépbe.Én "kiegészítőt" csak sütőpapírt használok, azt is csak a piskóta alá, hogy könnyebb legyen kiszedni. De azt a kis darabot meg a közönséges bolti tekercsből vágom le.
A rácson már elgondolkoztam, hogy két szinten lehessen sütni, csak akkor a rácsot a krumpli rázásához gondolom ki kell venni, ezen meg még nem tudtam túltenni magamVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz fant0mi #1129 üzenetére
olyan megoldásban gondolkozom, amikor a hús és a krumpli együtt sül. alul krumpli, felül hús (nevezetesen csirkerög).
amikor családilag eszünk, akkor mindegy, mert vagy krumpli, vagy hús férne csak bele. Ilyenkor a hús a sütőben sül, a krumpli meg az airfryerben. Szóval ilyenkor inkább még egy airfryer kellene
De ha csak ketten eszünk, vagy a gyerkőcöknek kell valami gyors ebéd, akkor lenne jó a két szint. Sütöttem már persze így, csak egybe volt ömlesztve a két téma. Végülis működött...Vérboci
-
Graphics
Jómunkásember
Haliho, valaki csinalt mar ilyen fagyasztott mini kijevit Air Fryerben?
Xiaomi van, sacc meddig kell sütni az ilyen fagyos cuccokat?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Aldiban árult gépekről mi a vélemény? Használ valaki. Ott is szoktak ilyeneket árulni. XXL verzió érdekelne. Alapból Lidliben szeretnék venni ha találok valahol. -
csibor
addikt
Sziasztok!
Milyen forrólevegős fritőz-t érdemes választani nem drágán? 1, néha 2 személy használná nem túl sűrűn, főleg hasábburgonya. -
Mate
nagyúr
Lidl gépet sajnos nem találtam Veszprémben, Ajkán, Pápán, Fehérváron. Úgyhogy alzából rendeltem egy princess-t.
Képek alapján nem egy BestBuy a lidlishez képest, de ez legalább volt.
Krumplit, meg csirkét sütöttem benne. Baromi jó lett mind a kettő. Viszont jó lenne hozzá még egy szint. Hol kapni idehaza hozzá való rácsot, amivel egyszerre két szinten lehet sütni?
-
RobexX10
aktív tag
BlitzHome BH-AF2 5L használ valaki?
-
törölt tag
Tükörtojást hogyan cisnáltok? mibe teszitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs