Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz Psanyi42 #5525 üzenetére

    Ezek az Elephone telók több mint 1 évesek itt nálunk. Igen, a rom 16GB, ahogy a redmi-ből is van 16-os. És ennél nem kell az SD bővíthetőségről lemondani 2 simkártya esetén. És hát valljuk be, olcsóbb venni mondjuk egy 128Gb-os SD kártyát, mint nagyobb rommal készült telót. Van ujjlenyomat olvasó, de akárhogy faragják a romokat, csupán annyira képes hogy felébressze a képernyőt. Igen, ez 5,5 colos, de nem csak ettől függ hogy mekkora egy telefon. Igen, a fhd kijelző 5,5 colon jóval nagyobb pixelsűrűséget jelent. Semmi nem mutatja számomra hogy erősebb lenne, amit én látok 2GB-os redmi 37.647, a 3GB-os 38.499, míg az MTK6753 39.166 pont, ami szerintem elhanyagolható különbség, de semmi esetre sem tűnik erősebbnek a snapdragon.
    Fényképező szenzor ugyanaz, alapból van B20 felár nélkül, akku méret egyforma, de a p8000 li-polimer aksit használ, ami vékonyabb méretben tudja ugyanazt a teljesítményt, modernebb technika.
    Fogyasztásban nem tudok dönteni mert nincs xiaomi-m, de az elephone könnyedén elmegy 3 napot közepes, vagy a közepesnél picit erősebb felhasználás mellett.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák