Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    Na, szép nagy baklövést követtem el 47-éves fejjel.
    Megbíztam az SCS új tapaszában az 1.9-ben és jól rá is fáztam!
    A gond abból adódott, hogy 2 fajta új Scania hangot tettek bele, ami jó is.
    Igen ám, de én csak sound forge-al hallgattam a játékban el sem indítottam. Mondom ez elég kellemes végre odatette magát az SCS és ez egy jó hang amihez nyúlni sem kell jobb mint a régi.

    És kiment a Brutal 6.1 úgy! hogy buheráltam a Scania alapot sajátra és ez a két új 1.9-es Scania hang maradt a gyári, be sem emeltem a Brutalba és nem buheráltam.

    Aztán tegnap éjjel vettem egy 500-as kasznis Scaniát és egy 730-ast.

    Elindulok az 500-assal sehol a motorhang, mondom ez meg mi a f....?
    Hát skacok ott ülnek ezek a kurva jó scánia hangok és az SCS megint úgy lehalkította a fülkében hogy szinte süket szobában ülve vezetsz.

    se sziszegések se motorindítás hang semmi csak pici brummogás.

    Úgy hogy kénytelen leszek kiadni mindenképpen egy Brutal 6.1 Reloaded kiadást.

    Sajnos ezeket is rendbe kell tenni, plusz még finomítottam amúgy is a hangokon kiszedtem a folytonos madár rikácsolást, most kussol a keringő madár falka az égen. jobb így. (Még szerencse hogy a kloákájuk zárva van, de majd valakinek eszébe jut hogy ki kellene nyitni és majd talán erre is születik egy mod de ez csak szubjektív)

    Mellesleg ha valaki esetleg ült már kamionban a vezető fülkében, lenne majd egy teszt 6.1 Brutal reloaded verzió segíthetne már végre valaki mert szakmai Kamion hangal kapcsolatos levelezést egy emberrel folytatok csak és jobb lenne ha többen mondanák, mit merre?
    Én még igazi kamionban sem ültem soha életembe.

    Csak ennyit akartam mondani.

    :K

Új hozzászólás Aktív témák