Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz erix31 #14345 üzenetére

    Nekem "multis" profillal adott már ilyet, de többször is kellett időt ugranom hozzá (single palyerben aludtam, majd ha nem lehet, akkor garázsból-garázsba ugrottam, így pörgött közben az idő), le kell vadászni hozzá.
    Az én taktikám, hogy fuvarokat a cél állomás (nem város, hanem cég) neve alapján sorba rendezem, és az M betűnél, azt hiszem valami Marine (egy kék horgony a jele) kell meglelni, és a rakomány ugye egy yacht. Ha megtaláltam, akkor kilépek (auto save megy), belépek multiba, beülök kamionba (így szerver idővel frissül), majd menübe lépek, és gyors utazom a yacht felvételéhez közeli garázsba, majd felveszem és leszállítom. Vagy ha nem multiban akarod leszállítani, akkor elmész célállomáshoz, kilépsz, vissza singlebe és ott veszed fel. A multi elég annyihoz, hogy mivel valószínűleg nem a közeledben lesz a fuvar, így tudsz gyors utazni időpörgés nélkül, és nem tűnik el mire odaérsz. Remélem érthető amit írtam. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák