Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz Invadrr_Zim #25 üzenetére
Ja, ő valóban 71 éve van jelen
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Wolverine
félisten
válasz Invadrr_Zim #23 üzenetére
Póki még csak 48 éves
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Invadrr_Zim
tag
válasz julius666 #17 üzenetére
az lehet, hogy a TASból vették a szinkronhangokat, de nekem egyáltalán nem az a feeling jött át a játék alatt. az pedig, hogy a képregények alapján készült, megint egy kétesen értelmezhető kijelentés, mert a 70 év alatt (és most csak hasra ütöttem, lehet, hogy van az 80 is) egy jópáran különböző világba álmodták már. volt nemegyszer korhű, volt nemegyszer Noir, stb, de ami a legközelebb esett nekem érzésre, az a Miller féle( amit az elöbb Wolverine is melített, úgy is vehető, hogy a Nolan féle)
-
julius666
addikt
válasz #08052480 #19 üzenetére
Nézz meg egy borderlandst vagy pop-ot low és high részletesség mellett.
Hát a borderlands kb a legjobb példa, hogy a cell shadinggel próbálták kevésbé ordítóvá tenni a vacak grafikát, az a játék marhára nem igényelte a rajzfilmes kinézetet. És igenis alacsony részletességűek a textúrái.
A legutolsó pop-hoz illik a cell-shading, ott illik a meseszerű világba.Az meg, hogy bukta meg még mindig nem értem, hogy fér össze az itt kapott pontszámmal vagy úgy általánosan a kritikusok véleményével. Egyértelműen sehogy. De ha mindenáron a pontszámokból akarsz kiindulni: 76-os metascore és 79%-os gameranking. Mindenki elfogult, csak mert neked nem jön be videók alapján?
Igazad van, nem bukta, rosszul fogalmaztam. Egyszerűen rossz játék, még ha nem is a legrosszabb fajtából.
-
Wolverine
félisten
válasz Invadrr_Zim #16 üzenetére
Nem Nolan találta ki azt a "reális" Batmant, hanem Frank Miller még 1986-ban.
-
törölt tag
válasz julius666 #15 üzenetére
"Azért a cell shaded grafikánál nem jellemzőek a nagyon részletes textúrák"
Még midig téves. Nézz meg egy borderlandst vagy pop-ot low és high részletesség mellett. Attól. hogy első ránézésre nem jön át, még nem jelenti azt, hogy nincs ott. Vagy nézd meg Alair jelmezét AC-ben és pop-ban. Ugyanaz a textúra, ugynazzal a felbontással és részletességgel, csak épp cell-shadingel és nélküle.
Az meg, hogy bukta meg még mindig nem értem, hogy fér össze az itt kapott pontszámmal vagy úgy általánosan a kritikusok véleményével. Egyértelműen sehogy. De ha mindenáron a pontszámokból akarsz kiindulni: 76-os metascore és 79%-os gameranking. Mindenki elfogult, csak mert neked nem jön be videók alapján?
[ Szerkesztve ]
-
Góliát
őstag
A haverom éjjel - nappal eljátszana vele.
Ízlések és pofonok!Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
julius666
addikt
válasz Invadrr_Zim #16 üzenetére
Egy ilyen játéknál ne várd el, hogy ennél komolyabb megjelenítéssel dolgozzanak, a batman-t pedig azért is felesleges lenne ide felhozni, mert ahhoz, hogy az AA megszülethessen, egy Nolan féle földhöz ragadtabb, emberibb koncepció kellett. Anélkül a böregér is cellshadinggel bújkálna most az árnyékban.
Ez a Nolanos dolog egyrészt hatalmas gőzölgő bullshit ugyanis az AA pont hogy nem a Nolan féle modern, valóságszagú koncepciót követi, hanem a régi gótikus punkot, a képregények és a TAS világára építkezik minden szempontból (a szinkronhangokat is a TAS-ból szedték). Másrészt ott voltak a Raimi féle (szvsz gyenge) pókember filmek, amik szintén nem csilivili rágógumis gyerekmesék voltak (az 1. részből ha jól emlékszem készült is játékadaptáció, aminek talán a legközelebb sikerült kerülnie a játék fogalmához a pókember játékok közül).
-
Invadrr_Zim
tag
válasz julius666 #15 üzenetére
(8 pontot grafika szempontjából a már nem állejtős, de még mindig nagyon jónak számító AAA-s játékok érdemelnek, nem pedig egy "és bár nem eget rengető, de nem is csúf" látvány. Az nálam 6 pont).
Egy fontos dolog, akárhány on vagy offline zine-t nézel, ott a grafika alatt soha nem a megjelenített poligonok és a használt shaderek vagy effektek számát értékelik, hanem hogy mennyire átható, mennyire stilizált a megjelenítés.
Egy ilyen játéknál ne várd el, hogy ennél komolyabb megjelenítéssel dolgozzanak, a batman-t pedig azért is felesleges lenne ide felhozni, mert ahhoz, hogy az AA megszülethessen, egy Nolan féle földhöz ragadtabb, emberibb koncepció kellett. Anélkül a böregér is cellshadinggel bújkálna most az árnyékban.
-
julius666
addikt
válasz #08052480 #11 üzenetére
A négy dimenzió közül csak kettőnél használtak cell-shade szűrőt és elég nagy tévhit, hogy így nem látszódnak a textúrabutítások.
Azért a cell shaded grafikánál nem jellemzőek a nagyon részletes textúrák ( megjegyezném nem is illik hozzá).
azt meg fel nem fogom, honnét veszed, hogy bukta? Mert 7 pontot kapott és nem kilencet?
A 7 pontot is úgy kapta, hogy a teszt írója erősen elfogult a téma irányában. Sok anyagot láttam a game kapcsán, és nekem abszolút a gagyiság süt az egészből. Aki nincs annyira ráizgulva a pókember világra, hogy bármi ami kapcsolódik hálószövő barátunkhoz eleve + -al indulna nála, annak a hangulat biztos nem fog 9 pontot érni, a grafika szintén nem 8-at (8 pontot grafika szempontjából a már nem állejtős, de még mindig nagyon jónak számító AAA-s játékok érdemelnek, nem pedig egy "és bár nem eget rengető, de nem is csúf" látvány. Az nálam 6 pont).
-
nagyúr
hajtotta keserves érzéseket. szinkronhangok közül az egyetlen, ami nem igazán tetszett, az Deadpool hangja volt, nem
Itt van egy kis hiba."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Wolverine
félisten
Szerintem egy képregényből készült játékhoz illik a cell-shaded grafika.
#9: ha te a rajzfilmek és a filmek alapján akarnád megítélni a Pókot, rossz nyomon jársz - tudnék mutatni jópár olyan sztorit, ami elég durva.
-
TazLeacher
nagyúr
Azt nem értem, hogyha a Batman-ből lehetett jó játékot csinálni, akkor ebből miért nem lehet soha? A tizenkettedik próbálkozás, és nem megy. Akkor lehet inkább hagyni kellene. Annó volt linkelve egy átvezető videó, kb. olyan grafot várnék egy ilyen játéktól. Ha az megvan, akkor meg min. valami normális játékmenetet, amit simál le lehetne nyúlni a a Splinter Cell szériából, talán egy kicsit több akcióval, de alapvetően lopakodósra véve a feelinget - monjuk nem azon múlna a küldetés, hogy felfedeztek-e, de úgy is meg lehetne csinálni...
-
addikt
Valahogy soha nem sikerül olyan jól egy játék sem mint kéne.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Boxi88
őstag
Én is kedvelem a spider-man filmeket illetve meséket... de a játékok seha nem fogtak meg, valahogy nem tudták még úgy megcsinálni, hogy azt mondjam "na ez jó volt"... De azért a tesztet köszi!
-
julius666
addikt
régebbi hírnél jeleztem hogy tuti bukta lesz, és tessék.
Amúgy szvsz a grafikája is (sajnos/hál' istennek csak videókon és képeken láttam, de elég jól látszik azok alapján is) vacak, ezeknél a cell-shading dolgoknál ahol nem lenne alapjáratból indokolt (tehát nem rajzfilmadaptációk mint a Dragonball vagy Naruto játékok) mindig kapásból az merül fel bennem, ezzel akarják megspórolni a normálisabb poligonszámú modellek és a nagyobb felbontású textúrák elkészítését a fejlesztők... -
aktív tag
hát ja nem valami jó játékok nehéz irányítani nem nagyon jönnek be
-
Silenzio
addikt
Szerintem amúgy a Spiderman III és a Web of Shadows jó volt. Különösen a III. Az nem volt olyan repetitív, és sztoriban is erősebb volt. Hiába nyomatják róla ezt a lesajnáló maszlagot: egy fasza játék és kész. Már ha elmélyülsz benne. És nem is lineáris.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
wikings2
őstag
Hát mondjuk nehéz is a kivitelezése Tök precíz háló lövögetős falak között ugrálós játékot elég nehéz csinálni Ez csak 1 dolog a milliónyiból amit nehéz megcsinálni
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
koxos:8]
senior tag
Szerintem sem voltak nagy durranások a pókos gamek.
-
Silenzio
addikt
Nem arról volt szó, hogy nem lesz PC-re?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
addikt
szerintem egyik spiderman játék sem sikerült túl jól. Elmegy, de nem kiemelkedően jó.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nem hűtő hűtő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 16GB/256GB
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- ! 0 Perces ! DJI Mini 4 pro Fly More Combo PLUS